Eden Anti-Dazen en -Teken Spray

Eden Anti-Dazen en -Teken Spray

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eden Anti-Dazen en Anti-Teken Spray helpt paarden en pony's te beschermen tegen steekvliegen, horzels, dazen, teken, vliegen, wespen en muggen en is op een natuurlijke basis geproduceerd.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Zowel paarden als ruiters kunnen in de lente- en zomermaanden veel last hebben van insecten. Eden Anti-Dazen en -Teken Spray helpt paarden te beschermen tegen steekvliegen, horzels, dazen, teken, vliegen, wespen en muggen. Deze spray irriteert niet op de huid en bevat voornamelijk organische, natuurlijke of natuuridentieke ingrediënten. Bovendien is de Anti-Dazen en -Teken Spray hippisch getest en oplosbaar in water en goed biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing:

Anti-Dazen en Anti-Teken Spray in ruime mate opbrengen. Let op, voorzichtig bij de ogen. Anti-Dazen en -Teken Spray is 1-6 uur werkzaam, afhankelijk van de activiteit die gedaan wordt en de weersomstandigheden. Zo nodig de toepassing herhalen. Voor specifieke toepassingen of specifieke situaties; raadpleeg uw adviseur.

Eden

Alle producten van Eden zijn niet-giftig en op natuurlijke basis geproduceerd. Ook hebben ze geen negatieve bijeffecten en zijn eenvoudig in gebruik.

Product ID: 2419
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eden Anti-Dazen en -Teken Spray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Supergoed werkende spray
Door , 30 mei 2017

Het is een superfijne spray. Het werkt heel goed voor vliegen en teken alleen niet echt goed tegen dazen. Ik zou de spray wel aanraden!

Beoordelingen 1 - 1 van 1