Duvo+

Duvo+

Duvo+ biedt verschillende innovatieve, speelse en moderne producten aan. Duvo+ vindt het belangrijk dat zij kan bijdragen aan een goede relatie tussen een baasje en het huisdier. Met als belangrijkste doel dat het baasje en huisdier samen lang, gezond en gelukkig kunnen leven.

Breed assortiment

Duvo+ biedt een breed assortiment voor verschillende soorten dieren. Duvo+ wilt in de eerste plaats het baasje en huisdier voorzien van de eerste basisbehoeften. Zo varieert het assortiment van handige accessoires, dierlijke benodigdheden en handige spullen om op reis te gaan. Duvo+ wilt graag een goede prijs-kwaliteit verhouding nastreven, zodat het leven van het baasje en het huisdier comfortabeler wordt.

Eerste hulp bij ongelukjes

Elk baasje wilt het beste voor zijn of haar dier, maar ongelukjes zitten in een klein hoekje. Tijdens het spelen, wandelen of op vakantie kan jouw huisdier zich altijd een keer verwonden. Met de Duvo+ Pet First Aid Kit kun jij jouw huisdier eerste hulp verlenen. Deze compacte EHBO-kit bevat onder andere wondverband, alcoholdoekjes, een schaartje en een tekentang.

Op avontuur gaan

Ook heeft Duvo+ leuke artikelen om met jouw huisdier op pad te gaan of te reizen. Je kunt gaan fietsen met de Duvo+ Fietskar of een goede wandeling maken met de Duvo+ Hondenbuggy 4-wieler. Mocht je toch de wereld willen rondreizen met jouw huisdier? Dan heeft Duvo+ een goedgekeurde International Air Transport Association (IATA) tas. De Duvo+ Promenade Hondenreistas London voldoet aan alle strenge eisen om jouw huisdier mee te mogen transporteren met het vliegtuig.

Toon filters