Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Douxo Calm Shampoo is een shampoo voor honden en katten met een geprikkelde huid veroorzaakt door allergie. De shampoo ondersteunt het verzachten en kalmeren van de huid. Douxo Calm is ontwikkeld om de vicieuze cirkel van allergie aan de huid voor honden en katten te doorbreken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Douxo Calm Shampoo

Douxo Calm Shampoo is speciaal samengesteld voor honden en katten met een prikkelende huid veroorzaakt door allergie. Allergieklachten die vaak bij uw huisdier naar voren komen zijn een kriebelende huid. De Calm Shampoo draagt bij aan het verminderen van vervelende kriebels en ondersteunt het verzachten en kalmeren van de huid. Een allergie is een aandoening waarbij het afweersysteem van het lichaam abnormaal reageert op één of meerdere stoffen, allergenen genaamd. Voorbeelden van allergenen zijn mijten, vlooien en pollen van bomen of planten. Calm Shampoo van Douxo heeft een verzachtende en kalmerende werking. De optimale structuur van de shampoo draagt bij aan een grondige reiniging van de totale vacht. De shampoo schuimt goed en heeft een frisse, natuurlijke geur.

Eigenschappen

  • Tegen kriebels
  • Herstellen van de huidbarrière
  • Hydraterend
  • Beschermen tegen stoffen van buitenaf
  • Doorbreken van de cirkel bij reactie op stoffen van buitenaf

Geschikt voor

Calm Shampoo is ideaal voor kleinere honden en katten die makkelijk hanteerbaar zijn en die gewassen kunnen worden. De shampoo kan alleen gebruikt worden of in combinatie met de mousse of micro-emulsie.

Gebruik

Jouw hond of kat met warm water nat maken. De shampoo inmasseren en 10 minuten laten intrekken. Daarna zorgvuldig uitspoelen. Vervolgens elke drie dagen wassen. Voor onderhoud is één keer per week wassen voldoende.

In de bijsluiter staan de protocollen voor gebruik in een schema.

Inhoud

200 ml

Samenstelling

Phytosphingosine, SK Influx V, Pseudo-filaggrine, Lipidure PMB, Stimu-Tex AS, Avenanthramides, Stoffen die voor reiniging en schuim zorgen, Conditioner, Zonder parfum (om allergie te vermijden).

Product ID: 766
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Douxo Calm Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling