Dazen Weg
Dazen Weg
Dazen Weg
Dazen Weg

Dazen Weg

Dazenweg is tijdelijk niet leverbaar, voor een alternatief product klikt u hier
  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dazen Weg wordt gebruikt wanneer het paard buiten last heeft van insecten. Het helpt insecten en teken tegen te gaan. Bovendien is Dazen Weg 100% biologisch afbreekbaar, gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd) en is (afhankelijk van het doel van gebruik) 6 uur lang werkzaam.

Het gebruik van Dazen Weg is afhankelijk van de inspanning van het paard. Bij intensief werk ontstaat er meer zweetvorming en zal de werkingsduur minder lang zijn. Hieronder vindt u een beschrijving van het gebruik van Dazen Weg, passend bij de inspanning van het paard.

Gebruik


Weide

Paard insprayen van een afstand van 30 tot 40 cm. Product kan ook worden ingewreven met een speciale doek of spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed onder de buik en op de hals. Kan in combinatie met vliegendeken gebruikt worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij regen behandeling herhalen voor verlenging van de werkingsduur. Circa 4 tot 6 uur werkzaam.

Recreatief

Spray het paard in op een afstand van 20 tot 40 cm. (niet onder zadel/zadeldek). U kunt er ook oor kiezen om schrikachtige paarden en/of het hoofd van het paard in te wrijven met met een doek of spons. Let op, vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand van het paard. Bij zweetvorming adviseren wij de behandeling te herhalen om de werkingsduur te verlengen. Afhankelijk van de inspanning is Dazen Weg circa 3 uur werkzaam.

Competitief

Spray het paard in op een afstand van 20 tot 30 cm. (niet onder zadel/zadeldek). Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand van het paard. Dazen Weg kan ook worden ingewreven met een doek of speciale spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Bij intensief werk is de spray maximaal 1 uur werkzaam. Bij intensief werk (veel zweetvorming), raden wij aan de behandeling na 20 minuten te herhalen om de werkingsduur te verlengen. Let op, vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen.

Ruiter/Amazone

Onbedekte lichaamsdelen van het paard insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen van het paard. Afhankelijk van de inspanning blijft de spray enkele uren werkzaam.

Product ID: 2414
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dazen Weg ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
dazen weg
Door , 03 augustus 2016

goed spul

Troep
Door , 14 augustus 2015

Ik heb dit product royaal opgespoten op mijn paard tot mijn paard helemaal rook naar het product. ik stap op mijn paard en rij het bos in (aan einde van straat dus kon nog niet uitgewerkt zijn) ben nog geen 2 minuten aan het rijden en paard word aan alle kanten levend opgevreten door dazen, bloed stroomde over haar nek en flanken, ze gaat er bokkend vandoor om de dazen af te schudden. resultaat is dat ik er af ben gevallen en mijn 7e nekwervel gebroken heb. ik heb de rest van deze zooi gewoon weggegooid en koop dit zeker niet weer. misschien dat het werkt op andere plekken in nederland maar in onze omgeving zeker niet!

Werkt niet goed
Door , 25 augustus 2014

Zal wel weer met milieu te maken maar dat andere werkte 2x zo goed Goede en snelle levering en de goedkoopste wat ik heb kunnen vinden

Geen aanrader.
Door , 04 juli 2014

Wij hebben dit product gekocht om de paarden tijdens het mennen op de weg te beschermen tegen aanvallen van dazen. Net als bij vliegensprays helpt ook Dazen weg niets. Wij gebruikten best veel , maar vergeefs. Wij hebben inmiddels een mendeken (ook voor dazen) en dat helpt geweldig. Wij gaan Dazen weg niet meer aanschaffen.

Beoordelingen 1 - 4 van 4