Complete

Buitengewone voeding voor bijzondere dieren

Complete is een assortiment hoogtechnologisch all-in-one geëxtrudeerde voeding. De bijzonder smakelijke all-in-one brokjes voorkomen selectief eetgedrag. Zo krijgt elke knager elke dag alle essentiële voedingsstoffen binnen en blijft het kerngezond.[\p]

  • 100% EIGEN PRODUCTIE
  • 100% EXTRUDATEN
  • 100% SMAAK
  • 100% ONTWIKKELD DOOR DIERENARTSEN
De voedingsexperts en dierenartsen van Versele-Laga stellen de best uitgebalanceerde Complete-voeding samen. Zo kunnen wij jou helpen om een speciale band te krijgen met je bijzondere huisdiertje. Want een diertje dat het beste krijgt, geeft je dubbel zoveel terug.

100% ontwikkeld door dierenartsen

Complete houdt kleine zoogdieren in topvorm.

Specifieke samenstelling op maat:

Voor konijnen en herbivore knaagdieren:

  • Hoog vezel- en laag zetmeelgehalte
  • Bevat lange vezels en timothyhooi* voor een optimale tandslijtage

Voor omnivore knaagdieren:

  • Met kip als natuurlijke bron van dierlijke eiwitten
  • Met granen voor energie en vitaliteit
Voor fretten:
  • Hoog eiwit- (40%*) en vetgehalte (20%) *Waarvan 90% dierlijke eiwitten (gevogelte, zalm) en rijk aan taurine
  • Zonder granen en zonder gluten

Meer dan enkel essentiële voedingsstoffen:
1. Gezondheid ondersteunende ingrediënten zoals FOS voor gezonde darmflora en de groei van goede bacteriën.
2. Bevat een rijke variatie grassen en kruiden voor een goede opname en vertering (10 soorten grassen – eigen mengeling)*.
3. Yucca om slechte geurtjes te beperken.
4. Zalmolie en lijnzaad als bron van omega 3 en 6.
5. Bouwstenen voor een gezonde vacht.

100% extrudaten

Extrudaten zorgen voor een volledige opname.
1. De all-in-one-korrel voorkomt selectief eetgedrag. Elke component van het rantsoen heeft immers dezelfde nutritionele samenstelling (monocomponentvoeding).
2. Geëxtrudeerde voeding is beter verteerbaar. Extrusie zorgt namelijk voor een betere zetmeelontsluiting. De verteerbaarheid van het zetmeel wordt hierdoor meer dan 90%. Je kunt het vergelijken met aardappelen bij mensen. Een rauwe aardappel verteert minder gemakkelijk dan een gekookte/gestoomde aardappel.