Chuckit!

Chuckit!

Chuckit! is een bedrijf dat ten opzichte van andere bedrijven de sterkste ballenwerper heeft ontworpen in combinatie met verschillende soorten ballen. De dynamische producten van Chuckit! heeft een revolutie teweeggebracht in het klassieke spel van fetch. De band tussen mens en dier vormt de kern van elke Chuckit! Het speelgoed van Chuckit is net zo leuk voor mensen als voor huisdieren en zorgt voor een gezonde en actieve levensstijl.

Sportief speelgoed

Houdt jouw hond van spelen en water? Dan is het speelgoed van Chuckit! iets voor hem. De speeltjes zijn speciaal ontworpen zodat ze blijven drijven op het water. Door de oranje kleur vallen ze goed op. Voor extra speel- en waterplezier kun je de Hydro Squeezze Ball gebruiken. Deze bal absorbeert water als een spons. Als jouw hond in de bal bijt, komt er verkoelend water in zijn bek. Om jouw hond altijd en overal een comfortabele ligplek te geven, heeft Chuckit! het Travel Bed ontwikkeld. Dit kussen is opvouwbaar en wordt geleverd met een handige hoes.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten