CatSure

CatSure

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

CatSure is een voedingssupplement wat is samengesteld om aan de voedingsbehoefte van de oudere kat te voldoen.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

CatSure

CatSure is een voedingssupplement wat is samengesteld om aan de voedingsbehoefte van de oudere kat te voldoen.

Aan CatSure zijn een aantal elementen toegevoegd, die het bejaarde dier goed kan gebruiken, zoals stoffen die de weerstand verhogen, die de vacht gezond en mooi houden en die vermindering van het geheugen tegen gaan. Een ander belangrijk aspect is dat het ook makkelijk verteerbaar is gemaakt. Hoewel de producten er wellicht in uw ogen wat melkachtig uitzien zijn ze beslist niet geschikt om aan kittens te geven. Op de labels van de blikjes staat dan ook duidelijk vermeld dat CatSure bedoeld is voor katten van 7 jaar of ouder!

Toepassing:

 • verbetering van voedingstekorten.
 • Postoperatief voor het aansterken, of na lange en moeilijke procedures (zoals een operatie aan het maagdarmkanaal, de baarmoeder, laminectomies, enz.) te ondersteunen.
 • Slechte eetlust, bloedarmoede.
 • Katten met kauwproblemen (met kaakfracturen of een operatie aan de mondholte, tumoren, extracties, etc.)

Dosering

 • Kleine katten: 120 - 240 ml per dag
 • Middelgrote katten: 180-360 ml per dag
 • Grote katten: 500-700 ml per dag

Als voedingssupplement op een normaal voer. Kan apart worden gegeven of gemengd met ander voer als smaakverbeteraar. Twee maal voeren per dag wordt aanbevolen. Hoeveelheden en het aantal voedingen kunnen worden bijgesteld naar behoefte van het individuele dier. Nb: De samenstelling van CatSure is qua voedingsstoffen volledig, maar is bedoeld ter aanvulling op de normale voeding. CatSure kan volstaan als volledige voeding voor een korte periode.

Na opening, gekoeld en afgesloten bewaren en weggooien wat na 72 uur niet gebruikt is. Kan worden ingevroren (b.v. in bakjes om ijsklontjes te maken) om vervolgens in een luchtdichte doos voor maximaal zes weken in de vriezer te worden bewaard.

Samenstelling:

Water, gedroogd melk proteïne concentraat, botervet, maltodextrine, sojaboon olie, gedroogde gehydrolyseerde wei proteïne, vlaszaad olie, guar gum, tarwekiem olie, L-arginine, choline chloride, lecithine, dicalcium fosfaat, DL-methionine, taurine, carrageenan, kalium chloride, carnitine, ijzersulfaat, zinksulfaat, magnesiumsulfaat, vitamine E, vitamine B12, ascorbine zuur, inositol, kopersulfaat, nicotinezuur, calcium pantothenaat, vitamine A, thiamine hydrochloride, mangaan sulfaat, foliumzuur, vitamine D, riboflavine, pyridoxine hydrochloride, kalium citraat, kalium jodide, kobalt sulfaat, biotine, natuurlijke en kunstmatige geur en smaakstoffen.

Product ID: 1434
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met CatSure ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Aanvulling op review
Door , 22 maart 2016

Nadat onze kat er van moest overgeven, is er contact geweest met de dierenarts van medpets. In overleg gaan we het nu met kleine beetjes opbouwen om te voorkomen dat de kat er van moet overgeven. De samenstelling is zo rijk aan voedingsstoffen dat dit in ons geval, beetje bij beetje opgebouwd moet worden. Nu een heel klein beetje aangeboden en dat bleef erin gelukkig, want hij vind het wel heel lekker.

Beoordelingen 1 - 1 van 1