Catac

Catac is in 1964 opgericht en houdt zich sinds die tijd bezig met het produceren van producten voor huisdieren. Hierbij richt Catac zich zowel op de professionele markt als op de huishoudelijke klanten. Catac heeft een duidelijke missie, namelijk het beste assortiment produceren voor een eerlijke prijs. Hier zijn betrouwbaarheid en positieve klantervaringen een belangrijk onderdeel van.

Bij Medpets vind je de zuigfles van Catac. Deze fles kan gebruikt worden om puppy’s en kittens met de hand te voeden. Het flesje, dat gemaakt is van stevig glas, is veilig en gemakkelijk in gebruik. De zuigfles heeft een opening aan de achterkant. Hierdoor kun je de hoeveelheid melk die vrijkomt zelf reguleren. Catac heeft een speciale set ontwikkeld voor zowel puppy’s als kittens. In één set zit 1 flesje, 3 tot 6 spenen en een reinigingsborsteltje. De spenen zijn ook los te bestellen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten