Carefresh

Met de Carefresh bodembedekkers geeft je jouw knaagdier de mogelijkheid om lekker te spelen of om een zacht nestje te bouwen. Deze vezels zijn stofvrij, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Daarnaast zorgen deze vezels ervoor dat nare geurtjes verminderd worden. Deze bodembedekking is geschikt voor het verblijf van hamsters, cavia's, konijnen, muizen, chinchilla's, ratten en kleine vogels.

Carefresh Natural

De Carefresh Natural is zachte en warme natuurlijke bodembedekker voor hamsters, cavia's, konijnen, muizen, chinchilla's, ratten, en kleine vogels. Deze hygiënische bodembedekker absorbeert goed en is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare vezels met een houtkleur. Ideaal voor kleine huisdiertjes!

Carefresh Confetti

De Carefresh Confetti is de perfecte bodembedekker voor feestbeesten! Deze bodembedekker is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare vezels in verschillende leuke kleuren. Deze bodembedekker ziet er super gaaf uit en zal het nestje van jouw huisdier geweldig maken. Naast dat deze bodembedekker er super gaaf uitziet, is hij ook nog erg functioneel. Deze confetti variant bodembedekker van Carefresh absorbeert het vocht uitstekend en vermindert de nare geurtjes tot wel 5 dagen. Naast de Confetti en de Natural variant van Carefresh, bestaat er ook nog de Carefresh Colors.

Carefresh Colors

De Carefresh Colors heeft precies dezelfde eigenschappen als de Confetti en Natural variant. Deze variant verschilt alleen in kleur met de andere varianten. Zo is deze variant beschikbaar in roze en blauw.