Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples

Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples

Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples is niet meer leverbaar. Kijk voor een geschikt alternatief op de pagina van Bunny Nature.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples

Als u uw konijn of knaagdier een gezonde snack aan wilt bieden, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Enjoy Nature Wild Apples van Bunny Nature. Deze stukjes appel zijn puur natuur, compleet met klokhuis en schil. Er zijn geen kleur-, geur- of smaakstoffen aan dit product toegevoegd. U kunt uw dier dagelijks tot 1 stukje geven, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het dier.

Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples is niet geschikt voor dwerghamsters en degoes omdat deze dieren aanleg hebben voor diabetes.

Inhoud

40 gram

Product ID: 5132
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bunny Nature Enjoy Nature Wild Apples ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling