Bucas Buzz-Off Vliegenmasker

Bucas Buzz-Off Vliegenmasker

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Het Buzz-Off Vliegenmasker van Bucas helpt bij het beschermen van de oren en ogen van uw paard tegen insecten. De fijnmazige stof houdt de kleinste insecten tegen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bucas

Bucas staat bekend om hun hoge kwaliteit en technische paardenproducten. Denk hierbij aan het Stay-dry principe waarbij de stof het zweet van het paard afvoert zodat het altijd droog blijft. Daarnaast produceert Bucas zon reflecterende dekens en antibacteriële voeringen. En niet te vergeten de Buzz-Off en Buzz-Off Zebra vliegendekens die het paard beschermen tegen (stekende) insecten. Daarnaast heeft Bucas ook andere paard-gerelateerde producten. Bekijk snel ons volledige Bucas assortiment!

Bucas Buzz-Off Vliegenmasker

Het Bucas Buzz-Off Vliegenmasker helpt om de oren en ogen van uw paard te beschermen tegen vliegende insecten. Het masker is gemaakt van een fijnmazige stof die zelfs de kleinste insecten tegenhoudt. Daarnaast weert de stof UV-straling. Het Bucas Buzz-Off masker is eenvoudig te bevestigen door middel van een verstelbare elastische band. Het Buzz-Off Vliegenmasker kan alleen of in combinatie met de Bucas Buzz-Off deken gebruikt worden. Het Bucas Buzz-Off vliegenmasker is ook verkrijgbaar met zebrastrepen om vliegen te weren: Bucas Buzz-Off Zebra Vliegenmasker.

Kleur

Zilver blauw

Maten

Het Bucas Buzz-Off vliegenmasker is verkrijgbaar in de maten S (125 Pony), M (135 Cob), L (145 Full Size) en XL.

Wat als het Bucas Buzz-Off Vliegenmasker niet past?

Om te controleren of het Bucas Buzz-Off Vliegenmasker past, mag u het vliegenmasker uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het vliegenmasker, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat het vliegenmasker bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Bucas producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 3749
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bucas Buzz-Off Vliegenmasker ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling