Bubble Blinker
Bubble Blinker

Bubble Blinker

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Bubble Blinker van PetSport is een handig LED lampje voor aan de halsband van uw hond. Het lampje is waterdicht en is al vanaf 1.5 km zichtbaar in het donker.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Bubble Blinker

Met de Bubble Blinker van PetSport is uw hond in het donker duidelijk zichtbaar en makkelijk te herkennen. Zichtbaarheid in het donker door middel van de Bubble Blinker is zowel voor de hond als het baasje erg belangrijk. Het LED lampje is waterdicht en kan daardoor ook op regenachtige dagen aan de halsband bevestigd blijven.

De Bubble Blinker kan gemakkelijk aan de halsband van de hond bevestigd worden door middel van de haak die aan het lampje zit. De Bubble Blinker is vanaf 1.5 km al zichtbaar. Het lampje kan zowel knipperend als constant licht geven. Door het lampje 1 keer in te drukken zal er een constant licht ontstaan en door het lampje 2 keer in te drukken zal het licht gaan knipperen. Bij 3 keer drukken zal het lampje weer uit gaan.

De benodigde batterijen voor de Bubble Blinker worden meegeleverd.

Product ID: 2851
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bubble Blinker ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Slecht
Door , 18 oktober 2016

Na een week in gebruik is het klemmetje stuk gegaan en kan ik het lampje nergens meer aanklikken. Jammer!

Thea
Door , 12 januari 2016

Moeilijk dingetje. We waren hem de eerste dag al kwijt. Ik vond hem een paar dagen later terug langs de wandelroute. Bleek het haakje totaal verbogen, en daardoor los geraakt. Het ging ook erg moeilijk om de batterijen te plaatsen.

Gelijk kwijt en weinig licht
Door , 30 december 2015

Het lampje geeft echt extreem weinig licht, zeker als het toevallig net met de matte kant schijnt. Je ziet de hond dan niet. Na vier dagen waren we het lampje bovendien al kwijt. Gewoon tijdens het wandelen en spelen. Een fietslampje blijft langer hangen. Viel dus tegen. Helaas

Goed
Door , 08 december 2015

Het is een heel handig lampje en is eenvoudig aan de riem te maken. Mijn hond is nu goed zichtbaar in donker. Bevalt goed.

Beoordelingen 1 - 4 van 4