Bogavital Shiny Coat Forte Dog

Bogavital Shiny Coat Forte Dog

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De vacht van je hond kan bijvoorbeeld tijdens de ruiperiode ondersteuning nodig hebben. Je kunt je hond dan Shiny Coat Forte van Bogavital geven. Dit aanvullend diervoeder in de vorm van een poeder is rijk aan biotine, sporenelementen en de vitamines A en C die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Bogavital Shiny Coat Forte Dog

Tijdens de ruiperiode kunnen de huid en vacht van je hond ondersteuning gebruiken. Shiny Coat Forte van Bogavital draagt niet alleen bij aan aan een glanzende vacht, het bevordert ook het herstellend vermogen van de huid wanneer je hond in de rui is. Om de gezondheid van de huid hierna ook te stimuleren zijn gist, Omega 3-vetzuren, zink, koper en seleen toegevoegd aan dit aanvullend diervoeder. Deze ingrediënten ondersteunen tevens de nagels van je kat.

Dosering

Je kan Bogavital Shiny Coat Forte tijdens veranderingen in de huid, vacht en nagels of de rui toedienen totdat er verbetering zichtbaar wordt. Geef het poeder hierna nog 2 weken. Per 10 kg lichaamsgewicht kan je dagelijks 1 afgestreken doseerlepel over het voer geven. Bij langdurig gebruik wordt geadviseerd de toediening iedere 3 maanden gedurende 2 weken te stoppen.

Inhoud

500 gram

Product ID: 4716
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bogavital Shiny Coat Forte Dog ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling