Biofood 3 in 1 Grote Koekjes Cranberry

Biofood 3 in 1 Grote Koekjes Cranberry

Heeft jouw hond last van (te) dunne ontlasting? Deze gezonde en smaakvolle snacks ondersteunen bij het dikker maken van de ontlasting! [/p]
 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Biofood 3 in 1 Koekjes Cranberry

Deze gezonde en smaakvolle koekjes van Biofood laten jouw hond heerlijk smullen! De snacks met cranberry smaak helpen de ontlasting van jouw hond dikker te maken en ondersteunen een gezonde blaas. Deze snacks voor honden zijn speciaal samengesteld voor volwassen of senior honden van (middel)grote hondenrassen. Ben jij op zoek naar een alternatief voor pups, jonge honden of volwassen honden van kleine hondenrassen? Kijk dan bij de Biofood 3 in 1 Koekjes Cranberry.

Eigenschappen

 • Helpt ontlasting dikker te maken
 • Draagt bij aan een gezonde darmflora
 • Ondersteunt een gezonde blaas
 • Vrij van tarwe
 • Voor volwassen of senior honden van (middel)grote hondenrassen

Smaak

Cranberry

Inhoud

500 gram

Voedingsadvies

 • Bij normaal gebruik: 2 á 4 koekjes per dag*
 • Bij dunne ontlasting: 2 x 5 koekjes per dag*
 • Bij ontlasting/gras eten: 4 koekjes per dag*.

*per 10kg lichaamsgewicht gedurende minimaal 8 dagen

Samenstelling

Gerst, mais, pluimveemeel, melasse, kaoliniet (8%), glycerine, rijst, cranberry (3%), plantaardige olie, lucerne, rode biet, wortel, appel.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 20,7%, ruw vet 4,6%, ruw as 7,3%, ruwe celstof 5,0%.

Product ID: 11217
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Biofood 3 in 1 Grote Koekjes Cranberry ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Biofood 3-in-1 Grote Koekjes Cranberry 500 gram.
Door , 24 september 2020

Sinds een aantal weken geef ik mijn beide R.R.'s weer de Biofood 3-in-1 Grote koekjes Cranberry omdat beide honden in het bos/duin nog wel eens "viezigheid" willen "snoepen" en ook in de tuin veel "groen" kauwen. Beide honden worden K.V.V. gevoerd en komen qua voeding m.i. niets te kort. De oudste hond 11,2 jaar heeft een wat kwetsbaar darmgestel; af en toe last van Gingivitis en soms problemen met de anaal-klieren. Om dit alles te voorkomen heb ik weer een viertal zakken van het genoemde product aangeschaft zoals ik dit in het verleden ook al een periode gaan heb. Het is op zich een prachtige product maar.... ook nu weer merk ik dat er heel gauw schimmel op de brokjes ontstaat al voer ik beide honden de voor hun gewicht toegestane hoeveelheid brokjes per dag dus tijd om "oud" te worden is hier niet van toepassing. Dit is mij in het verleden ook al overkomen met de neutrale brokjes. De houdbaarheidsdatum van dit product is waarschijnlijk - door het ontbreken van allerlei toevoegingen- beperkt maar dit zou het minste vermeld moeten staan op de verpakking. Ook in winkels is het mij overkomen dat er verpakkingen van dit product met schimmel in de schappen stonden.

5
Door , 13 september 2020

Ons hondje at graag zijn eigen ontlasting en gras. Met Biofood is dit verleden tijd! Ook werkt de zalfolie 1x daags heel goed tegen het voorkomen van klitten bij onze langharige hond. Vacht is zacht en ziet er gezond uit. Ook prettig voor het trim proces waar ik vaak iets meer moest betalen door alle klitten.

Beoordelingen 1 - 2 van 2