Beeztees Reflecterende Bandana

Beeztees Reflecterende Bandana

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Beeztees Reflecterende Bandana zorgt ervoor dat jouw hond beter zichtbaar is in het donker. Je kunt de halsdoek gemakkelijk omdoen door middel van een klittenbandsluiting.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Beeztees Reflecterende Bandana

De Beeztees Reflecterende Bandana zorgt ervoor dat jouw hond beter zichtbaar is in het donker. U kunt de halsdoek gemakkelijk om de nek van jouw hond doen door middel van de klittenbandsluiting. Het halsdoekje is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Klik hier om het volledige assortiment van Beeztees te bekijken.

Afmetingen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je je huisdier het beste kunt opmeten.

Maten Beeztees Reflecterende Bandana
MaatNekomvang in cm
S21 - 27
M29 - 41
L46 - 60

Wat als de Beeztees Reflecterende Bandana niet past?

Om te controleren of de Beeztees Reflecterende Bandana past, mag je het halsdoekje uit de verpakking halen en naast jouw huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het halsdoekje, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het halsdoekje bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5366
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beeztees Reflecterende Bandana ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
reflecterende Bandana
Door , 17 november 2017

Ik vind het niet zo een goed product het valt niet op en zeker niet als de hond snuffelt het valt alleen op als je hond kaarsrecht met de kop omhoog loopt en dat zijn maar weinig honden

Beoordelingen 1 - 1 van 1