Honden > Vlooien - Teken > Effipro spot-on Hond

Product afbeelding van Effipro spot-on Hond

Effipro spot-on Hond

Effipro spot-on Hond is een anti-vlooien en tekenproduct voor de hond met als werkzame stof fipronil. Effipro is ook verkrijgbaar als spray.

Vlooien
Vlooien zijn vervelend en soms schadelijk omdat ze o.a. jeuk en allergien kunnen veroorzaken. Daarnaast kunnen vlooien uw huisdier...
 Meer informatie

Vanaf € 22,75

Vr 17:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

 
 

DPD en Kiala

Gratis verzending
Vanaf €55,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €30 - €55

Verzendkosten €4,95
Bij besteding tot €30
varianten, vanaf:

Betaalmethodes

Productinformatie

Effipro spot-on Hond is een anti-vlooien en tekenproduct voor de hond met als werkzame stof fipronil. Effipro is ook verkrijgbaar als spray.

Vlooien
Vlooien zijn vervelend en soms schadelijk omdat ze o.a. jeuk en allergien kunnen veroorzaken. Daarnaast kunnen vlooien uw huisdier een lintwormbesmetting bezorgen. Jeuk leidt tot krabben waardoor wondjes ontstaan met kans op ontstekingen, slechte vacht en geeft stress bij uw dier.

Teken
Er zijn verschillende soorten teken waaronder Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus en Rhipicephalus teken. Zo kan de Nederlandse teek: Ixodes teek (bruine schapen teek) de ziekte van Lyme overbrengen. De symptomen bij de hond zijn o.a. lusteloosheid, koorts, gewrichtsproblemen en soms nierproblemen. De Dermacentor teek (tegenwoordig steeds vaker in Nederland gevestigd) is vooral berucht als veroorzaker van de ziekte babesiose, met als mogelijke gevolgen bloedarmoede, bloedplassen, geelzucht, lusteloosheid en hoge koorts. De Rhipicephalus teken (Middellandse Zee gebied) brengen ehrlichiose over, een serieuze ziekte die te herkennen is aan bloedingen, koorts, gewichtsverlies en apathie.

Producteigenschappen:
Effipro spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Effipro is bij honden tot 8 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Het product kan tevens gebruikt worden wanneer er sprake is van vlooienallergie (allergie dermatitis door vlooien).

Gebruiksvriendelijk:
Speciaal voor Effipro is een nieuwe pipet ontwikkeld. Deze is eenvoudig en zonder knoeien te openen. Het grote gebruiksgemak geldt niet alleen voor het openen. De pipet is namelijk ook simpel in n handbeweging leeg te drukken.

Niet gebruiken bij:
- Puppy's jonger dan 2 maanden, of die minder wegen dan 2 kg.
- Kittens jonger dan 2 maanden, of die minder wegen dan 1 kg.
- Konijnen (giftig, grote kans op sterfte)
- Zieke of herstellende dieren
- Bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.

Voor de hond in de gewichtsklassen:
S (2 - 10 kg.)
M (10 - 20 kg.)
L (20 - 40 kg.)
XL (40 - 60 kg.)

NB. Voor katten is Effipro Spot-on Kat verkrijgbaar

NB:
- Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden waargenomen.
- Wekelijks baden in water gedurende 1 minuut vermindert de werkingsduur tegen vlooien met 1 week.

Lees voor gebruik eerst de bijsluiter.

Bijsluiter 

Voor Effipro spot-on Hond is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

Beoordelingen (0) voor Effipro spot-on Hond

Heeft u ervaring met Effipro spot-on Hond? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling

Deel hieronder uw ervaring met dit product

Wij zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk verwerken. Wij behouden ons echter een redactionele keuring voor. Hierdoor kan het maximaal 24 uur duren voordat uw beoordeling wordt weergegeven. Beoordelingen die niet aan onze netiquette voldoen, worden niet gepubliceerd.

Mocht u vragen hebben over dit product, dan verzoeken wij u die te stellen via onze klantenservice


Product afbeelding van Effipro spot-on Hond

Effipro spot-on Hond


 Klik op de sterren om een beoordeling te geven.