Partnerprogramma

affiliate log-in ]

Word affiliate en verdien geld met uw website!

Heeft u een eigen website of weblog over uw huisdier(en) of dieren in het algemeen? Of heeft u een website voor uw kennel, cattery of trimsalon? Word dan affiliate van Medpets.nl en verdien geld met uw website!

Wat houdt het affiliateprogramma in?

  • U meldt zich aan als affiliate via het aanmeldformulier
  • U plaatst een banner van en/of link naar Medpets.nl op uw website
  • U verdient 10% van de omzet die via uw link of banner wordt gegenereerd (excl. btw en verzendkosten en met een limiet van €25,- per order)
  • Uitbetaling vindt automatisch plaats aan het eind van elke maand, mits de commissie €25,- of meer bedraagt. Zo niet, dan neemt u het bedrag mee naar de volgende maand

Kan iedereen zich aanmelden?

Het affiliateprogramma is er voor iedereen met een eigen website of weblog over uw huisdier(en) of dieren of de website van uw kennel, cattery of trimsalon. Het is niet bedoeld voor spaarprogramma's of andere webshops.

Daarnaast vragen wij van u als Medpets-affiliate om zich aan de volgende ethische regels te houden:

  • Gebruik géén SPAM om dit affiliateprogramma te promoten
  • Doe geen valse beloftes
  • Gebruik de affiliate links en/of banners niet op illegale sites of sites die zich bezighouden met illegale activiteiten
  • Gebruik deze affiliate link niet om u als een sub-affiliate in te schrijven
  • In het algemeen: probeer niet vals te spelen. Wij sluiten uw account dan direct af en u kunt geen aanspraak meer maken op het eventueel door u verdiende tegoed

Aanmelden als affiliate

Door middel van het aanmeldformulier kunt zich gratis registreren. Nadat u de registratie heeft afgerond, krijgt u van ons direct een e-mail. Daarin vind u een link ter verificatie van uw account. Klik op deze link om de registratie van uw account te bevestigen.

Wanneer wij uw aanvraag om Medpets.nl-affiliate te worden hebben goedgekeurd, kunt u direct aan de slag. Zodra u bent goedgekeurd, ontvangt u een e-mail met daarin alle instructies m.b.t. inloggen in uw affiliate-account en het plaatsen van promotiemateriaal.

Let op: registreren als affiliate alleen mogelijk indien ouder dan 18 jaar en na acceptatie van Conditions of Participation zoals omschreven onderaan het inschrijfformulier.

>> Klik hier om je te registreren. <<

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit