Vogels

Vogels

Medpets.nl beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor verschillende vogels. Mocht je vragen hebben over de producten of staat het product dat je zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voeding

Er is een geruime keuze aan gezonde voeding voor vogels. Zo is er keuze uit speciale voeding voor vogels in de rui, vogels met ondergewicht & overgewicht, handgevoerde vogels onder de 6-8 maanden oud en zieke vogels of vogels met speciale behoeftes.

Medicijnen en supplementen

Medpets beschikt over een ruim assortiment aan medicijnen en supplementen voor vogels. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, ter voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten.

Benodigdheden

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor vogels vind je producten die jouw vogels dagelijks nodig hebben. Daarnaast zijn er ook diverse medische benodigdheden beschikbaar.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten