Vers Vlees kat

Vers vlees past bij het verteringssysteem en gebit van jouw kat. Er wordt gesproken over vers vlees als het niet verhit is en koel of in de vriezer wordt bewaard. Vers vlees zal ervoor zorgen dat de kat minder jeuk heeft, een mooie vacht heeft en dat het eten beter verteerd kan worden. De dierlijke grondstoffen in het verse vlees zijn niet bewerkt en alleen gemalen en ingevroren. Door het invriezen hoeven er geen conserveermiddelen worden toegevoegd. De bacteriën die in vers vlees zitten zijn goed voor de darmflora en helpen daarbij ook bij een betere afweer. Ook zorgt het verse vlees ervoor dat de organen minder belast worden, omdat er minder afvalstoffen in het lichaam terecht komen. Doordat het vlees vers is, en niet verhit, blijven de voedingsstoffen bewaard. Verder geeft vers vlees ook minder kans op tandsteen, omdat hier geen granen in zijn verwerkt. Vers vlees zal vrijwel door elke kat worden geaccepteerd en smakelijk worden gevonden, omdat dit past bij het natuurlijke instinct van de kat.

Alaska Natural Catfood Vers Vlees

Alaska Natural Catfood bestaat uit natuurlijk vers vlees voor de kat. Hier zijn geen conserveermiddelen aan toegevoegd. Dit houdt in dat het product buiten de diepvries maar beperkt houdbaar is. De worsten van Alaska Natural Catfood zijn een aanvullend diervoeder, dat betekent dat deze worsten niet geschikt zijn als een volledige maaltijd. Verder bevat alle voeding géén synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen. De worsten zijn beschikbaar in verschillende smaken.

Prins Vers Vlees

Het verse vlees van Prins is geschikt voor alle katten, kitten tot senior. Het vlees is rijk aan vitaminen en minderalen en bevat géén chemische antioxidanten, bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Buiten het verse vlees zelf, draagt ook de zalmolie bij aan een glanzende vacht. Ook aan het verse vlees van Prins zijn geen conserveermiddelen toegevoegd, wat inhoudt dat het vlees maar beperkt houdbaar is buiten de koelkast.

Bewaarconditie Vers Vlees

Bewaar het verse vlees in de vriezer. Voor het gebruik moet het verse vlees ontdooid worden op een koele plek, bijvoorbeeld in de koelkast. Zodra het vlees uit de vriezer is, kan dit niet meer opnieuw worden ingevroren. Houd er daarom rekening mee dat ontdooit vlees maar beperkt houdbaar is in de koelkast.

Levering Vers Vlees

Het verse vlees wordt geleverd in een doos met meerdere lagen isolatie, zodat het vlees minstens 48 uur na verzending bevroren blijft.

Toon filters