Verm-X

Verm-X

De missie van Verm-X is om ervoor te zorgen dat dieren gezond blijven en een gezonde darmflorahygiëne krijgen én behouden. In 2002 is Verm-X begonnen met een product voor paarden. In samenwerking met verschillende gerespecteerde natuurgeneeskundigen, is Paddocks Farm Partnership gestart met de productie van een gezond kruidenpreparaat. Het Verm-X assortiment omvat inmiddels succesvolle producten voor paarden, koeien, pluimvee, honden, katten, konijnen en knaagdieren, schapen en geiten, varkens, volièrevogels, sportduiven fazanten, reptielen en alpaca's en lama's.

Ondersteuning van de darmen

Het spijsverterings- en darmstelsel vervult een essentiële rol in de algehele gezondheid van een dier. Wanneer de balans in het spijsverteringsstelsel verstoort wordt, kan dit voor verschillende klachten zorgen. Met de kruidenmixen van Verm-X kun je de weerstand en darmen van jouw (huis)dier ondersteunen. Alle producten van Verm-X zijn 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen.

Voor honden en katten

Speciaal voor honden en katten heeft Verm-X heerlijke beloningen en producten om bij te dragen aan een gezonde darmwerking. Zo zijn er voor honden heerlijke koekjes en voor katten smakelijke snoepjes. Om de pootjes bij af te likken!

Boerderijdieren

Ook aan de boerderijdieren is gedacht. Zo is er bijvoorbeeld voor het hobbypluimvee de Keep-Well van Verm-X. Dit is een kruidenmix die de gezondheid en weerstand van pluimvee ondersteunt. Ook is er de Verm-X voor varkens. Dit is een speciaal voedingssupplement in brokjesvorm voor varkens. Dit kruidenpreparaat draagt bij aan een gezonde werking van de darmen en bevat onder andere knoflook, cayenne en kaneel.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten