Tijssen

Tijssen is een producent van diervoeders. Ze brengen verschillende eigen merken op de markt maar zijn ook distributeur van diverse A-merken. De eigen merklijnen van Tijssen zijn Linda(katten), Lars(honden) en Natural Health. Voor knaagdieren is Barn-i het eigen merk, voor paarden is dat Vanilia en voor vogels Bird's Ultiem. Tijssen levert door heel Nederland aan ruim 1000 detaillisten en bieden hun klanten altijd optimale service door gebruik van een eigen vrachtwagenpark.

Vanilia

Vanilia is verkrijgbaar als paardenvoer, de bekende gezonde paardensnacks, muesli, slobber en supplementen. Zo verkoopt Medpets paardensnoepjes, muesli en aanvullend diervoeder voor je paard.

Producten

Verder biedt Medpets ook andere producten van Tijssen aan. Zoals voer en voerbakken voor cavia’s, halsbanden voor honden en vogelvoer.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten