Synopet Feli-Syn
Synopet Feli-Syn
Synopet Feli-Syn
Synopet Feli-Syn

Synopet Feli-Syn

Synopet Feli-Syn is een aanvullend diervoeder voor katten. De combinatie van Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Synopet Kat is van verpakking gewijzigd. Het product zal voortaan Synopet Feli-Syn heten. De samenstelling blijft onveranderd.

Synopet

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor katten. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van jouw kat.

Synopet Feli-Syn

Synopet Feli-Syn is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor soepele gewrichten van katten. De hoofdbestanddelen zijn curcumine, zwarte bes-blad, groenlipmossel, vitamine C en D3. Curcumine en zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. De vitamine C in Synopet Feli-Syn ondersteunt het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen.

Gebruik

Dit product goed schudden voor gebruik. Synopet Feli-Syn is een aanvullend diervoeder en kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. In ernstige gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Katten tot 10 kg: 1 x daags 3 ml over de voeding. Je geeft de Feli-Syn als kuur van 25 dagen. Deze kuur geef je 1 of 2 keer per jaar.

Je mag Feli-Syn doorlopend gebruiken. Dit is over het algemeen niet nodig, maar mag wel. Bij doorlopend gebruik adviseren we de helft van de reguliere hoeveelheid te geven. Je geeft dan per dag 1,5 ml.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige poezen voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingrediënten

Groenlipmossel, Turmeric, vitamine C (17.000 mg), Vitamine D3 extract (18.000 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat en aroma (Vis).

Bewaring

Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Een geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

Product ID: 3698
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Synopet Feli-Syn ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Synopet
Door , 17 maart 2023

Onze poes heeft ernstig nierfalen en artrose,dit Jan goed samen gebruikt worden.Wij gebruiken 1,5 per dag,maar vanaf dag 1 zagen we duidelijk verbeteringen in haar beweging.

Geweldig
Door , 04 maart 2023

uitstekend goed medicijn voor onze kat

Uitstekend
Door , 22 februari 2023

Onze kat heeft er baat bij ze is al bijna 16 jaar oud en we merken dat ze nou beter loopt en de trap afloopt. Met vriendelijke groetjes, Frank Mulders

Lastig te zeggen
Door , 29 januari 2023

Het heeft een sterke geur en (neem ik aan) smaak, dus 3 ml vermommen in een theelepeltje natvoer gaat 'm niet worden, en mijn kat eet maar kleine beetjes. Ik ben begonnen met 0.5 ml en heb het nu opgewerkt naar 0.8, hopelijk haal ik 1 ml zodat ik de onderhoudsdosis kan gaan aanhouden. Of het iets voor haar artrose doet vind ik lastig te zeggen, ik heb niet het idee dat ik verschil zie eigenlijk, maar ik blijf het iig geven tot het flesje leeg is.

Top product
Door , 16 december 2022

Onze poes met artrose,loopt een stuk beter sinds ze dit krijgt. Ze vindt het ook erg lekker

Werkt heel erg goed
Door , 11 december 2022

Mijn kat van nu 14 jaar had erge last van artrose. Door elk jaar een kuur Synopet heeft hij geen tot weinig last meer, echt een geweldig middel Synopet, bedankt !

Beoordelingen 1 - 6 van 43