Surefeed

Sure Petcare heeft SureFeed ontwikkeld, een slimmere manier om je huisdier te voeren. Deze innovatieve voerbakken zijn uitstekende oplossingen voor huishoudens met één of meerdere huisdieren. Medpets heeft de SureFeed Afsluitbare Voerbak en de SureFeed Microchip Voerautomaat in het assortiment opgenomen om jouw leven en dat van jouw huisdier een stukje gemakkelijker te maken!

SureFeed Afsluitbare Voerbak

De SureFeed Afsluitbare Voerbak sluit zichzelf af als jouw huisdier niet aan het eten is. Deze slimme voerbak is voornamelijk geschikt voor katten en kleine honden. Het apparaat reageert op de bewegingen van jouw huisdier. Zodra jouw harige vriend bij zijn voerbak in de buurt komt, gaat het deksel open. Zo kan hij genieten van zijn maaltje, zonder dat er vliegen of ander ongedierte bij in de buurt zijn gekomen. Het deksel sluit af zodra je huisdier wegloopt. Zo blijft zijn voer langer vers en heb jij geen last van ongewenste geurtjes!

Heb je meerdere huisdieren? Houd er rekening mee dat de SureFeed Afsluitbare Voerbak opengaat voor elk dier in je huishouden. Wil je één dier specifiek voeren uit de voerbak? Lees dan snel verder!

SureFeed Microchip Voerautomaat

Met de SureFeed Microchip Voerautomaat voorkom je dat je huisdieren elkaars voer opeten. Deze voerautomaat met microchipsensor zorgt ervoor dat het deksel enkel open gaat wanneer het juiste huisdier de voerbak nadert. Dat is ideaal voor huisdieren waarvan bijvoorbeeld het gewicht in de gaten moet worden gehouden. Doordat ook deze voerbak is afgesloten, krijgen ongedierte en ongewenste geurtjes geen kans. Daarnaast blijft het voer lekker lang vers. De Microchip Voerautomaat werkt op een RFID penning. Bij aanschaf van dit apparaat, ontvang je één RFID penning.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten