Konijnen speelgoed

Konijnen zijn actieve dieren. Het is belangrijk dat ze genoeg te doen hebben en zich niet gaan vervelen. Als een konijn zich verveelt neemt de kans op gezondheids- en gedragsproblemen toe. Om dit te voorkomen is het van belang om konijnen een uitdaging te bieden en in hun knaagbehoefte te voorzien.

Medpets heeft verschillende soorten speelgoed voor konijnen in het assortiment. Er zijn diverse soorten knaagspeelgoed zoals de Esve Weide Hooibal, speelgoed met een belletje erin als de Supreme Jingle Dumbell en tunnels waar ze zich in kunnen verstoppen en doorheen kunnen rennen. Er zijn ook voer- en intelligentiespellen voor jouw konijn verkrijgbaar. Deze dagen het dier uit en stimuleren het natuurlijke instinct om op zoek te gaan naar voedsel. Denk bijvoorbeeld aan Nina Ottosson Dog Smart en de Pipolino.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten