Specific Weight Reduction FRD/FRW
Specific Weight Reduction FRD/FRW
Specific Weight Reduction FRD/FRW

Specific Weight Reduction FRD/FRW

De verpakkingen van Specific Weight Reduction FRD en FRW zijn veranderd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Bekijk hier het vernieuwde droogvoer Specific Weight Reduction FRD of het natvoer Specific Weight Reduction FRW.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Specific Weight Reduction FRD/FRW

Specific Weight Reduction FRD/FRW helpt de kat met overgewicht weer terug naar zijn ideale lichaamsgewicht.

Eigenschappen

Specific Weight Reduction FRD heeft een hoog vezelgehalte en een laag vet- en energiegehalte. Ondanks het verlaagde energiegehalte, garandeert de samenstelling van het dieet dat uw huisdier alle vitamines en mineralen binnenkrijgt. De voeding bevat namelijk een hoog eiwitgehalte, wat ervoor zorgt dat de kat een goed verzadigd voelt. Daarnaast zorgen de eiwitten ervoor dat de spieren niet afgebroken worden tijdens het vermageren. De Omega-3 vetzuren uit visolie zorgen voor het onderhouden van gezonde gewrichten, huid en vacht. Het L-Carnitine helpt bij de vetverbranding en ondersteund de spieren. De complexe koolhydraten in de voeding en het hoge gehalte van vezels, zorgen er samen voor dat glucose gelijkmatig wordt vrijgelaten uit het dieet. Dit maakt de voeding eveneens geschikt voor katten met suikerziekte. Ten slotte is de voeding speciaal ontwikkeld om voor het ondersteunen van gezonde urinewegen, door het vormen van een urine pH onder de 6,4.

Argumentatie en ingrediënten

De behandeling van een kat met overgewicht is gebaseerd op een energieopname die lager is dan de dagelijkse behoefte. Het verlaagde vetgehalte en het verhoogde vezelgehalte in Specific Weight Reduction verlagen de energiedichtheid, terwijl het volume toeneemt, waardoor het gevoel van verzadiging wordt versterkt.

Om het vermageringsprogramma met succes uit te voeren is het van essentieel belang dat de eigenaar van de kat gemotiveerd is en dat de kat uitsluitend de voor gewichtsreductie voorgeschreven hoeveelheden Specific Weight Reduction krijgt. Over het algemeen wordt het gewenste gewicht na een aantal maanden bereikt. Voor katten is het van belang dat zij geleidelijk afvallen. Vasten of een te snel gewichtsverlies bij te zware katten dient te worden voorkomen aangezien dit hepatische lipidose kan veroorzaken.

Het is aan te bevelen om, zodra het gewenste gewicht is bereikt, de energiearme voeding gedurende een paar weken voort te zetten om de stofwisseling van de kat gelegenheid te geven zich aan te passen en te stabiliseren op de nieuwe dagelijkse behoefte. Daarna kan worden overgegaan op de droge of natte voeding van Specific Adult . Nadat het gewenste gewicht is bereikt, is het van groot belang dat het gewicht van de kat in de gaten wordt gehouden.

Indicaties

 • Obesitas (overgewicht)
 • Diabetes mellitus (suikerziekte)
 • Dikke darmontsteking, chronische diarree, constipatie
 • Hyperlipidemie
 • Galstase

Niet gebruiken bij

 • Kittens
 • Drachtige of melkgevende poezen
 • Aandoeningen/ situaties waarbij een hoge energiebehoefte vereist is

Ingrediënten FRD (droogvoer):

Maïseiwit, gepoederde cellulose, rijst, tarwe, aardappel eiwit, eieren, haver, vismeel, mineralen, gehydrolyseerd gevogelte proteïne, methionine, vitaminen en sporenelementen, taurine, L-carnitine.
Antioxidanten: EC goedgekeurde additieven (BHA, BHT, propylgallaat).
Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Ingrediënten FRW (natvoer):

Varken, vis, gepoederde cellulose, mais, eieren, rijst, psyllium husk, mineralen, vitaminen en sporenelementen, taurine, L-carnitine.
Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Product ID: 730
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Specific Weight Reduction FRD/FRW ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
zeer goed voor de kater en zijn gewicht
Door , 25 juli 2018

goed produckt

beoordeling door kat
Door , 03 maart 2017

Het ziet er goed uit en ruikt ook smakelijk, maar helaas eet de kat er niets van. Een brokje wil nog wel eens gaan, maar dat is ook alles. Moeilijk om het met sterren aan te geven.

Niet lekker, maar helaas geen keus
Door , 22 juli 2016

Onze 10 jarige perzische poes heeft ruim een jaar geleden een alvleesklier ontsteking gehad en moest daarom op een voer met een zeer lag vet gehalte. Omdat ze niet hoeft af te vallen (in tegendeel) mag ze zoveel eten als ze wil. Maar ze vindt het voer écht niet lekker en om eerlijk te zijn snap ik het wel, want het ruikt ook niet lekker. Ik heb helaas geen keus, want tot nu toe nog geen andere brok gevonden die zo'n lag vet percentage heeft.

Productbeoordeling
Door , 29 mei 2016

Ik was al bekent met dit product normaal koop ik dit via de dierenarts

redelijk goed
Door , 10 februari 2016

product ziet er goed uit maar onze 3 katten eten hier niet van. Wel een paar keer geprobeerd.

Weight reduction
Door , 12 juni 2015

De poezen lusten de kuipjes graag.

Beoordelingen 1 - 6 van 8