Sheba

Voor Sheba ligt hun prioriteit om katten een zo lekker en integer mogelijke maaltijd aan te kunnen bieden. Als kattenbaasje wil je natuurlijk alleen het beste voer geven aan je kat. Zo ontwikkelt Sheba kattenvoer dat jouw huistijger zeker niet kan weerstaan. Door te werken met verse producten en volop smaakvariatie verras je jouw kat elke keer weer met een gerechtje van Sheba. 83% van de Sheba visproducten bevat het MSC-keurmerk. Sheba werkt namelijk samen met Marine Stewardship Council om hun duurzame doelstellingen te behalen. Marine Stewardship Council is een non-profit organisatie met als doel de oceanen en haar bewoners te beschermen. Het streven voor 2020 is om alle Sheba visproducten te maken van grondstoffen die voldoen aan de criteria voor duurzame vis. Dit houdt in dat de vis is gewonnen uit een gecertificeerde duurzame bron en met zorg wordt gescheiden van niet-gecertificeerde vis- en zeevruchten. Daarbuiten kun je er vanuit gaan dat de MSC-producten betrouwbaar en geloofwaardig zijn door regelmatige DNA testen en samenwerking met wetenschappers, visserijen, producenten van visproducten en merken.

Producten

Medpets biedt vier verschillende soepen van het merk Sheba aan, te gebruiken als aanvulling op de dagelijkse maaltijd. Deze soepen zullen je kat een ware smaaksensatie laten beleven. De ingrediënten in de soepen zijn zacht gegaard en zonder conserveermiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Het aanvullend diervoeder wordt verkocht in multipacks van 4 x 40 g en is verkrijgbaar in de vier smaken: kipfilet, kip & tonijn, oceaanvis & groente en tonijn.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten