Sanal

Sanal

Sanal is de merknaam van Nederma BV. Sinds 1946 is Nederma gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die de gezondheid van huisdieren bevorderen. Deze producten bevatten verschillende vitaminen en mineralen die een goede conditie en gezondheid ondersteunen. Het merk Sanal staat voor Santé Animal, dat staat voor gezond dier.

Sanal heeft verschillende producten voor honden, katten, knaagdieren en konijnen. Met de heerlijke tussendoortjes van Sanal geef je huisdieren een verantwoorde snack. Tegenwoordig worden de producten van Sanal in zeker 40 landen verkocht. Sanal wordt onder andere verkocht in Europa, het Midden Oosten en in Azië.

Kwaliteit staat centraal

Bij Nederma, de fabrikant van Sanal, vinden ze de kwaliteit van het product erg belangrijk. Zo is er gebruik gemaakt van zorgvuldig gekozen grondstoffen en verpakkingen. Door verschillende procedures van het proces, het controleren van de kwaliteit, hygiënemaatregelen en trainingen voor het personeel zorgt Nederma om te voldoen aan de voedselveiligheid voor zowel mensen als dieren. Nederma heeft een BRC Global Food, een wereldwijd bekend certificaat voor de voedselveiligheid van fabrikanten.

Sanal voor katten

Sanal heeft verschillende producten voor katten. Deze heerlijke verantwoorde tussendoortjes ondersteunen de gezondheid en conditie van een kat. Daarnaast zijn er voor katten ook functionele snacks, zoals anti-haarbal. Ben je het baasje van een kitten? Verwen deze kleine huistijger dan met de Sanal Kitten Snacks.

Sanal voor honden

Als baasje wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je viervoeter. Het is dan belangrijk om verantwoorde tussendoortjes te geven die rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Het Sanal Hartenblik Hond is een mooi bewaarblik in de vorm van een hartje. In dit blikje zitten heerlijke gisttabletten met calcium. Dit gezonde snackje heeft een laag vetgehalte en is suikervrij.

Sanal voor kleindieren en konijnen

Bij Sanal wordt er ook gedacht aan de kleindieren en konijnen. Voor deze harige vriendjes zijn er ook heerlijke drops met vitaminen. Het Sanal Hartenblik Kleindier is een ware verrassing voor je knaagdier of konijn. In dit hartvormige blikje zitten namelijk heerlijke drops die gemaakt zijn van yoghurt. Perfect om je konijn, hamster of cavia eens goed mee te verwennen!