Royal Canin Small

Royal Canin Small is speciaal ontwikkeld voor kleine hondenrassen met een gewicht tussen de 1 en 10 kilo. Om zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van jouw dier, heeft Royal Canin meerdere soorten hondenvoer ontwikkeld voor honden in deze gewichtsklasse. Royal Canin Mini heeft voeding voor puppy’s tot 2 maanden, van 2 tot 10 maanden, vanaf 10 maanden, 10 maanden tot 8 jaar, vanaf 8 jaar en vanaf 12 jaar. Elke brok draagt bij aan de specifieke behoeften van jouw dier.

Voeding voor jong en oud

De voeding van Royal Canin Mini sluit aan bij de leeftijd van uw viervoeter. Royal Canin Mini is speciaal voor kleine honden. De brokgrootte is speciaal aangepast zodat jouw hond van zijn eten kan genieten. Voor pasgeboren honden tot 2 maanden is er Royal Canin VCN - Pediatric Starter Small Dog. Dit is een volledige voeding speciaal voor de periode dat jouw pup veel veranderingen ondergaat. Royal Canin heeft tevens een volledige voeding voor pups vanaf het spenen tot de leeftijd van 2 maanden, Royal Canin VCN - Pediatric Junior Small Dog. De voeding is ook geschikt voor drachtige en lacterende teven.

Kleine hondenrassen kunnen vanaf 8 jaar de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. Royal Canin VCN - Senior Consult Mature Small Dog is speciaal voor kleine hondenrassen. Het voer ondersteunt de gezondheid van jouw hond.

De allerbeste zorg voor jouw hond

Je wilt natuurlijk de allerbeste zorg voor jouw hond. Kunnen de urinewegen van jouw hond wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is Royal Canin VCN - Adult Small Dog misschien iets voor jouw hond. De voeding is voorzien van S/O Index. Je kan ook kiezen voor Royal Canin Urinary S/O Small Dog . Dit is dieetvoeding voor kleine honden met problemen aan de urinewegen. Voeding met dit label vermindert de kans op vorming van de twee meest voorkomende blaasstenen.

Voor honden die net gesteriliseerd of gecastreerd zijn, is er Royal Canin VCN - Neutered Adult Small Dog. Na een castratie of sterilisatie verandert de stofwisseling van jouw hond. Daarom is het belangrijk om de voeding aan te passen.

Royal Canin Hypoallergenic Kleine Hond is speciaal ontwikkeld voor kleine honden met een voedselovergevoeligheid. Het is tevens geschikt als onderdeel van de behandeling van andere maag-darmaandoedingen en huidproblemen bij honden.

Speciaal voor drachtige en loopse teefjes heeft Royal Canin speciaal hondenvoer. Royal Canin HT42D Small Dog zorgt ervoor dat jouw hond voldoende energie binnenkrijgt en dat de spijsvertering ondersteund wordt. Ook biedt het extra ondersteuning tijdens de eerste fase van de voortplantingscyclus.

Voor de zeer kleine viervoeters

Ben jij een trotse eigenaar van een klein hondenras met een volwassen gewicht tot 4 kilo? De brokjes van de X-Small lijn zijn speciaal aangepast aan de kaakgrootte van kleine honden. Voor de zeer kleine honden en puppy’s die in een korte tijd hard groeien kan je kiezen voor Royal Canin X-Small Puppy. Het voer ondersteunt het immuunsysteem dankzij de vitamine E. Vanaf 10 maanden kan je overstappen naar Royal Canin X-Small Adult. De voeding draagt bij aan een gezonde en glanzende vacht. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van tandplak en het verminderen van tandsteen. Royal Canin X-Small Adult 8+ is compleet droogvoer voor zeer kleine senior hondenrassen vanaf 8 jaar. De voeding ondersteunt de urine wegen en bevordert een gezonde spijsvertering. Ben jij een trotse eigenaar van een zeer klein hondenras die 12 jaar of ouder is? Dan is Royal Canin X-Small Ageing 12+ wellicht een goede keuze.

Is jouw kleine hond net gesteriliseerd of gecastreerd? Royal Canin X-Small Sterilised is hondenvoer voor kleine hondenrassen die zijn gesteriliseerd of gecastreerd. Na sterilisatie of castratie verandert de hormoonhuishouding. Hierdoor kan het gedrag en behoefte van jouw hond veranderen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten