Royal Canin Sensitivity Control

Is bij jouw hond of kat voedselovergevoeligheid geconstateerd? Dan is een aangepast dieet erg belangrijk. Royal Canin Sensitivity Control is speciaal ontwikkeld voor de diagnose en behandeling van voedselovergevoeligheid bij honden en katten. Wanneer jouw hond of kat overgevoelig is voor een bepaald soort voer, kan dit zich uiten in diverse klachten. Denk hierbij aan huidklachten of problemen aan het maag-darmkanaal. Het doel van Royal Canin Sensitivity Control is om de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen. Zo zijn in dit dieetvoer speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen gebruikt.

Wanneer kun je Royal Canin Sensitivity Control inzetten?

Royal Canin Sensitivity Control kan ingezet worden bij verschillende aandoeningen bij honden en katten. Allereerst is dit honden- en kattenvoer geschikt voor honden en katten met een voedselallergie of voedselintolerantie. Ook voor honden en katten met chronische darmkontstekingen of Inflammatory Bowel Disease (IBD) is deze voeding geschikt. Bij honden kan deze voeding ook ingezet worden wanneer jouw hond last heeft van chronische of acute diarree. Tot slot kan dit dieetvoer gebruikt worden als eliminatiedieet. Met een eliminatiedieet wordt er gekeken of jouw hond of kat een voedselallergie of -intolerantie heeft.

Belangrijke eigenschappen van Royal Canin Sensitivity Control

  • Rijk aan omega 3-vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan het beperken van huidreacties en stimuleren de werking van het slijmvlies in het maag-darmkanaal.
  • De specifieke combinatie van zeoliet en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) draagt bij aan een goede samenstelling van de darmflora en heeft een beschermende werking op het darmslijmvlies.
  • Deze voeding is glutenvrij.

Keuze uit droog- en natvoer

Elke hond of kat heeft wel zo zijn voorkeur tussen normale brokjes of juist natvoer. Daarom kun je bij Royal Canin kiezen! Voor de hond is de Sensitivity Control beschikbaar in brokken of natvoer in blik. Voor de kat kun je kiezen tussen brokjes of natvoer in maaltijdzakjes. Wissel ook eens af tussen droog- en natvoer om zo jouw trouwe viervoeter te verrassen met een overheerlijke maaltijd.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten