Royal Canin Kattenvoer

Royal Canin Kattenvoer

Heerlijk & gezond voer

Royal Canin is al sinds 1968 bezig om voor voor jouw kat het beste voer te creëren. Dit heeft tot nu toe geleid tot 3 gerichte voerlijnen. Zo heeft Royal Canin de Veterinary Diet, Breed Health Nutrition en de Health Care Nutrition. Veterinary Diet bestaat uit allerlei hoogwaardige dieetvoedingen. De Breed Health Nutrition bestaat uit verschillende rasspecifieke droog- en natvoedingen. Health Care Nutrition heeft allerlei soorten voer voor een specifiek gezondheidsdoel.

Royal Canin Veterinary Diet

Veterinary Diet is een voerlijn die Royal Canin gebruikt om hoogwaardig dieetvoer te ontwikkelen voor katten. De samenstelling van dit dieetvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Royal Canin Veterinary Diet is in principe uitsluitend verkrijgbaar bij de dierenarts. Dit voer geef je altijd pas na het advies van je dierenarts. Je kunt Veterinary Diet echter ook voordelig bij Medpets.nl bestellen. Deze voerlijn heeft bijvoorbeeld specialistisch voer voor urinewegproblemen, nierproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid en overgewicht.

Royal Canin Breed Health Nutrition

Royal Canin Breed Health Nutrition is een bekende voerlijn die gespecialiseerd is in perfect droog- en natvoer voor vele kattenrassen. Royal Canin heeft na jarenlang onderzoek gekeken wat er voor een bepaald ras belangrijk is. Een Maine Coon heeft bijvoorbeeld meer belang bij ingrediënten die een glanzende vacht bevorderen. Een Sphynx daarentegen heeft weer meer baat aan ingrediënten tegen een droge huid. Royal Canin heeft ervoor gezorgd dat elk ras is opgedeeld in Junior en Adult. Dit komt doordat er een verschillende focus is bij kittens en oudere katten. Bij kittens en jonge katten ligt de focus bij de opbouw van spieren en de ondersteuning van het ontwikkelende immuunsysteem. Bij oudere katten ligt de focus meer op de ondersteuning van de gewrichten, vacht, hart en nieren. Focus op vacht of huid ligt wel aan het feit of het over een kattenras gaat met haar of geen haar.

Royal Canin Health Care Nutrition

De De Royal Canin Health / Care Nutrition lijn is een specialistische voerlijn dat bestaat uit allerlei soorten droog- en natvoedingen, voor een specifiek gezondheidsdoel. Deze gezondheidsdoelen verschillen van spijsverteringsproblemen tot aan gesteriliseerde of gecastreerde katten. Maar ook heeft deze lijn verschillende droogvoedingen voor katten die vaak buiten komen of binnen leven. Als laatst heeft deze voerlijn ook verschillend voer voor kieskeurige katten. Zo bestaan er katten die kieskeurig zijn op het gebied van voer. Royal Canin heeft daarvoor drie verschillende soorten voer ontwikkeld. Eén voor katten die voer uitkiezen of basis van smaak, één voor katten die voer uitkiezen op basis van geur en één voor katten die voer uitkiezen op basis van textuur. Zo heeft de Royal Canin Health / Care Nutrition lijn voor elk ondersteunend aspect wel specialistisch voer beschikbaar.

Toon filters