PetUrn - Pet Urn
PetUrn - Pet Urn
PetUrn - Pet Urn
PetUrn - Pet Urn

PetUrn - Pet Urn

Met de biologisch afbreekbare Pet Urn is het mogelijk om de as van uw overleden huisdier op een duurzame en waardige manier te begraven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Wanneer een huisdier overlijdt, verliest men vaak een dierbaar gezinslid en is dat een verdrietig moment. Samen deelde u liefde en leed en maakte van alles met elkaar mee. Het overlijden van zo'n waardevolle vriend is voor veel mensen dan ook een ingrijpende en emotionele gebeurtenis waarbij een gepast afscheid gewenst is. Bijvoorbeeld door middel van een crematie in het dierencrematorium, waar u na afloop de as van het overleden huisdier mee krijgt.

Pet Urn

De biologisch afbreekbare Pet Urn van PetUrn geeft u de mogelijkheid om de as van uw overleden huisdier op een waardige manier te begraven. Kiest u ervoor om uw dier niet te cremeren maar te begraven, dan geeft de biologisch afbreekbare Pet Basket de mogelijkheid om uw overleden huisdier op een duurzame en waardige manier te begraven.

Biologisch afbreekbaar

De urn is gemaakt om de as van overleden dieren een plaats in te geven en daarna te begraven. De urn bestaat uit samengeperste kokosvezel en dit zorgt er voor dat de urn 100% biologisch afbreekbaar is en in de grond vergaat. Het materiaal van de urn vermengt zich met de as van het dier en wordt als geheel door de natuur opgenomen. Tijdens het begraven van de as van het dier kan er bovendien een stekje of een jong plantje in het bovenste gedeelte van de urn worden geplaatst. Op deze manier verandert de herdenkingsplaats uiteindelijk in een boom of een plant.

De Pet Urn heeft de volgende maten:

  • Hoogte: 21,5 cm
  • Breedte: 16 cm
  • Lengte: 16 cm

De Pet Urn heeft ruimte voor 0,75 liter as.

Product ID: 2951
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met PetUrn - Pet Urn ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten