Pet Head Dog - De Shed Me Shampoo

Pet Head Dog - De Shed Me Shampoo

Pet Head Dog - De Shed Me Conditioner is niet meer verkrijgbaar. Kijk voor een geschikt alternatief op de pagina van Pet Head.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Pet Head Dog - De Shed Me Shampoo

De Shed Me Shampoo van Pet Head zorgt voor een verzorgde vacht en draagt bij aan het verwijderen van overtollig haar bij uw hond. De diep verzorgende shampoo zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. De Shed Me Shampoo heeft de heerlijke geur van aardbeien.

Belangrijke voordelen

  • Uitermate geschikt voor honden in de rui
  • Heeft de heerlijke geur van aardbeien
  • Alle Pet Head producten zijn pH neutraal en vrij van parabenen, sulfaat en DEA.

Gebruik

Spoel de hond af met warm water. Smeer de vacht tot aan de nek in met de De Shed Me Shampoo. Daarna kunt u de vacht van uw hond grondig af spoelen. Herhaal dit proces indien nodig.


Let op: Contact met ogen, oren en neus vermijden. Indien nodig uitspoelen met water.

Inhoud

354ml


Naast de De Shed Me Shampoo van Pet Head is er ook een De Shed Me Conditioner beschikbaar.

Tevens zijn er naast de De She Me Shampoo van Pet Head zijn er diverse shampoos, conditioners en andere producten van Pet Head beschikbaar.

Product ID: 3241
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Pet Head Dog - De Shed Me Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten