Pet Head Dog - De Shed Me Conditioner

Pet Head Dog - De Shed Me Conditioner

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Shed Me Conditioner van Pet Head draagt bij aan het verwijderen van overtollig haar bij jouw hond.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Pet Head Dog - De Shed Me Conditioner

De Shed Me Conditioner van Pet Head zorgt voor een verzorgde vacht bij uw hond en draagt bij aan het verwijderen van overtollig haar. De diep verzorgende conditioner zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. De Shed Me Conditioner heeft de heerlijke geur van watermeloen.

Belangrijke voordelen

  • Uitermate geschikt voor honden in de rui
  • Heeft de heerlijke geur van watermeloen
  • Alle Pet Head producten zijn pH neutraal en vrij van parabenen, sulfaat en DEA.

Gebruik

Voor het gebruik van de De Shed Me Conditioner dient u de vacht van de hond gewassen te hebben. De shampoo dient grondig uit de vacht gewassen te zijn. Daarna kunt u de conditioner aanbrengen en vervolgens grondig uitspoelen. Voor een optimaal resultaat van de De Shed Me Conditioner dient u het tweemaal per week te gebruiken.

Let op: Contact met ogen, oren en neus vermijden. Indien nodig uitspoelen met water.

Inhoud

354ml

Naast de De Shed Me Conditioner van Pet Head is er ook een De Shed Me Shampoo beschikbaar.

Tevens zijn er naast de De Shed Me Conditioner van Pet Head diverse shampoos, conditioners en andere producten van Pet Head beschikbaar.

Product ID: 3242
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Pet Head Dog - De Shed Me Conditioner ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten