Paxcutol Shampoo

Paxcutol Shampoo

Paxcutol Shampoo kan worden ingezet voor het behandelen van bacteriële huidaandoeningen bij hond en kat. De Paxcutol Shampoo is niet meer verkrijgbaar. Een vergelijkbare shampoo is de Pyoderm Shampoo van Virbac.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Paxcutol Shampoo kan worden ingezet voor het behandelen van bacteriële huidaandoeningen bij hond en kat.

Paxcutol Shampoo

Paxcutol shampoo is een schuimende oplossing. Het ontvet de huid, het reinigt tot diep in de haarfollikels en het reguleert de talgproductie. Paxcutol werkt goed bij de behandeling van bacteriële huidaandoeningen zoals dermatitis, seborroe, hotspot bij hond of kat, krentenbaard of geïrriteerde huidplooien.

Toediening:

De fles moet voor gebruik goed geschud worden. De vacht van het dier moet natgemaakt worden met lauw water, waarna de Paxcutol shampoo moet worden ingemasseerd op de huid en in de vacht. De shampoo moet daarna goed uitgespoeld worden met water. Na het uitspoelen het dier nogmaals inmasseren met de shampoo en deze nu 5 tot 10 minuten laten intrekken alvorens opnieuw uit te spoelen.

Behandeling:

Begin de behandeling met één maal daags wassen, later kan dit verminderd worden naar twee maal per week en als de dierenarts het goedkeurt kan het gebruik worden teruggebracht naar één maal per week. Bij langdurig gebruik kan de shampoo irriterend en/of uitdrogend werken. Bij ontstaan van irritatie wordt geadviseerd de behandelingsfrequentie te verminderen of de behandeling te stoppen.

De Paxcutol Shampoo is niet meer verkrijgbaar. Een vergelijkbare shampoo is de Pyoderm Shampoo van Virbac.

Product ID: 913
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Paxcutol Shampoo ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling