Honden en katten met overgewicht

Daar zijn ze weer, de goede voornemens voor het nieuwe jaar! Denk je er zelf aan om wat fitter te worden en wil je wat kilootjes kwijt? Vergeet dan ook niet om het gewicht van jouw hond of kat even te controleren. Overgewicht kan net als bij mensen voor problemen zorgen. Het verhoogt de kans op gezondheidsklachten en verschillende ziektes.
De oorzaak van overgewicht kan medisch zijn, of er is geen goede balans tussen eten en bewegen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden is het belangrijk om zowel de voeding aan te passen als voor meer beweging te zorgen. Medpets beschikt over een groot assortiment aan dieetvoedingen om jouw huisdier goed op weg te helpen!

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten