Orijen Hondenvoer

Orijen Hondenvoer

Orijen

Honden en katten zijn van nature carnivoren met een behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Orijen speelt hier op in door in 2013 Orijen Whole Prey op de markt te brengen. In tegenstelling tot de gewone Orijen bevat Whole Prey verse ingrediënten zoals eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg. Daarnaast zit er in Whole Prey vers orgaanvlees, zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens. De producten van Orijen worden gemaakt met 80% vlees, 20% fruit en groenten en geen granen.

Freeze Dried

Naast Whole Prey heeft Orijen ook een lijn met gevriesdroogde voeding en treats. De ingrediënten van dit Freeze Dried voer worden gedurende achttien uur ingevroren. Hierbij daalt de temperatuur in de vriezer tot -50°C. Tijdens dit proces bevriest en verdampt het water in de ingrediënten zonder dat er belangrijke voedingsstoffen verloren gaan.

Kenmerken

  • Verse ingrediënten
  • Rijk aan proteïne en natuurlijke voedingsstoffen
  • Calorie- en koolhydraatarm
  • Bevat geen granen
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten