Millpledge

Millpledge is al langer dan 30 jaar een bezig om de dierenartsen in UK te voorzien van kwalitatief hoge producten. Millpledge streeft naar innovatie, kwalitatief goede producten en excellentie in de service naar een dierenarts praktijk. Dit laatste is om een goede relatie op te bouwen met dierenartsen en mee te denken met problemen.

Goede relatie met de dierenarts

Het kwalitatief hoge voer van Millplegde was in de beginfase een bekende keuze bij heel veel dierenartsen in de UK. Vandaag de dag heeft Millpledge een uitgebreid portofolio van 600 lijnen, ontwikkelt om de dagelijkse behoeften van een dierenartspraktijk of huisdiereigenaar te voorzien.

Wereldwijd

In 2005 werd Millpledge Europe opgericht in België en sinds dat moment werd ook geleverd aan veel dierenartsen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Noorwegen. Na Europa, opende Millpledge zijn deuren in 2011 ook in Amerika en in 2015 ook in Canada. Op dit moment zijn ze ook één van de grootste spelers ter wereld en zijn ze zowel fabrikant, ontwerper, afwerker, leverancier en distribiteur. Ook hebben ze hun eigen research en development afdeling om continue innovatie af te dwingen. Zo levert Millpledge op dit moment aan ongeveer 60.000 dierenartspraktijken wereldwijd.

Aanbod

Millpledge heeft, zoals eerder verteld, een uitgebreid aanbod met ongeveer 600 verschillende merklijnen en duizenden producten. Medpets heeft een klein gedeelte van dit complete aanbod in het assortiment. Variërend van reinigingsdoekjes tot aan voedingssupplementen of van verband tot aan gebitsgel. De Maxi Guard Gebit Reinigingsdoekjes van Millpledge zijn bekende schoonmaakdoekjes. Dit product is geschikt om de mondgeurtjes te neutraliseren en om de tanden schoon te maken bij honden. Ideaal voor honden die de tandenborstel niet accepteren. Een ander populair product is de Kittystim. Dit product is een voedingssupplement dat geschikt is voor kleine, verzwakte pasgeboren kittens met ondergewicht. Dit voedingssupplement in vorm van een gel geeft direct energie en de benodigde vitamines en essentiële ijzermineralen om de voedingsconditie te verbeteren.