Knaagdieren snacks

Elk knaagdier kun je blij maken met iets om aan te knagen. Voor knaagdieren is het erg belangrijk om te knagen, zodat ze hun tanden gelijk goed kunnen slijpen. Bij Medpets zijn er verschillende soorten snacks in het assortiment, waar jij jouw knaagdier flink mee kunt verwennen.

Hooi

Konijnen zijn gek op hooi, dit is dan ook een lekkere snack of tussendoortje als afwisseling op het voer. Wist je dat er zelfs huisjes en tunnels zijn van hooi? Dan kan jouw knager lekker snacken en schuilen tegelijk! Het is dan ook erg leuk om snacken en spelen te combineren voor jouw knager. Hierdoor houd je het beestje ook actief en wordt het snacken een leuke bezigheid.

Geef verantwoord snacks

Het is belangrijk om jouw knaagdier verantwoord snacks te voeren. Er zijn veel verschillende soorten snoepjes en snacks waar je een konijn flink mee kunt verwennen. Het kan dan ook zeer verleidelijk zijn jouw lieve knager te vaak te verwennen met lekkernijen, pas hier wel mee op, want dit kan een negatief effect hebben op de gezondheid van jouw knager.

Toon filters