Klantenservice > Veilig online winkelen

Veilig online winkelen

Als je online winkelt, wil je dat bij een veilige en betrouwbare webshop doen. Hier lees je wat wij eraan doen om je veiligheid en onze betrouwbaarheid te waarborgen.

Beveiligde pagina's

Vanaf het moment dat wij in het bestelproces persoonlijke gegevens van u vragen, schakelen wij over op beveiligde webpagina's. Dit kun je herkennen aan het groene slotje en https in de adresbalk. Wanneer er sprake is van een https-verbinding worden gegevens versleuteld waardoor het niet mogelijk is deze - zonder de versleuteling te kraken - uit te lezen als ze zouden worden onderschept.

Keurmerken

Medpets.nl is sinds 25 oktober 2012 lid van Thuiswinkel Waarborg. Dit kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten wordt uitgegeven door Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels in Nederland.

Trustpilot

Medpets.nl is aangesloten bij Trustpilot, een van de grootste verzamelaars van consumentenreviews over webshops. Op onze Trustpilot-pagina kun je lezen hoe klanten onze website, service en winkelervaring - van het plaatsen van de bestelling tot de levering - beoordelen. Als je bij Medpets.nl een bestelling plaatst, ontvang je een aantal dagen na levering automatisch een e-mail van Trustpilot met het verzoek een beoordeling over Medpets.nl te plaatsen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je bereid bent je ervaring met Medpets.nl - positief of negatief - op Trustpilot kenbaar te maken. Je feedback kunnen wij namelijk gebruiken om de online winkelervaring van onze klanten verder te verbeteren.

Indien je onverhoopt te maken krijgt met een onjuiste levering, dan willen we je dringend verzoeken direct contact op te nemen met onze klantenservice en dit in eerste instantie niet via Trustpilot kenbaar te maken. Onze klantenservicemedewerkers kunnen namelijk direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Trustpilot is primair een beoordelingswebsite en geen officieel communicatiekanaal met onze klantenservice.

Als je een aankoop doet bij Medpets is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 12 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.