Klantenservice > Bestellen

Bestellen

Informatie over het plaatsen of annuleren van een bestelling.

Bestellen bij Medpets.nl

Op onze website kun je eenvoudig en voordelig diergeneesmiddelen, dieetvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor je huisdier bestellen. Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW. In vier overzichtelijke stappen word je door het bestelproces heen geleid. Mocht je problemen ondervinden bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien gewenst kan de klantenservice je bestelling ook telefonisch opnemen (telefoonnummer: 0186 - 57 55 28).

De gegevens die je tijdens het bestelproces invult, worden via een beveiligde verbinding naar ons verstuurd (te herkennen aan het slotje en https in de adresbalk van uw browser). Onder Veilig online winkelen lees je meer over veiligheid en de beveiliging van je gegevens.

Bestelling annuleren

Je kunt je order annuleren zolang deze nog niet naar je verzonden is. Als je je order wilt annuleren kan je contact opnemen met onze klantenservice. Bij annulering van je order wordt het door jouw reeds betaalde bedrag automatisch teruggestort en vervallen eventuele reserveringen. Is de order reeds verzonden dan kun je de producten retourneren met het retourformulier.

Artikel zoeken

Het zoeken naar een product kun je op twee manieren aanpakken. In de linkerkolom zie je de verschillende hoofdcategorieën. As je op een van deze hoofdcategorieën klikt, klapt het menu open en verschijnen de subcategorieën. Deze zijn gegroepeerd op basis van aandoening, aandachtsgebied of wijze van verzorging. Als je op een subcategorie klikt, verschijnt er een overzicht van de bijbehorende producten. Indien je een specifiek product zoekt, dan kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten