Karlie

Karlie is van oorsprong een Duits bedrijf. Hun motto luidt: onze kennis voor uw huisdier! Al meer dan 40 jaar staat Karlie voor kwaliteit, innovatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Karlie heeft een uitgebreid assortiment van meer dan 7000 producten voor honden, katten, kleine dieren en vogels. Daarmee zijn ze in staat om huisdieren van over de hele wereld te bieden wat ze mogen verwachten: een liefdevol en warm huis en een diervriendelijke behandeling.

De focus van Karlie ligt bij het aanbod van hun eigen merk. Karlie is trots op de hoogwaardige halsbanden, riemen en tuigjes die door eigen medewerkers geproduceerd worden in de lederen productie in Bad Wünnenberg-Haaren. Daarnaast biedt Karlie ook een breed assortiment aan andere merkproducten, zoals Flexi en Kong.

Diverse hondenspullen

Karlie heeft verschillende hondenspullen in het assortiment. Medpets Biedt loopsheidbroekje met daarbij bijbehorende inlegkruisjes aan, mooie lederen halsbanden, verschillende speeltjes, hondenkussens, een super gaaf hondenzwembad die ook omgetoverd kan worden tot hondenballenbak.

Karlie hondenkussens

Er is toch niets lekkerder dan lekker neerploffen op een lekker warm kussen. Dit gunnen wij onze viervoeter met alle liefde. Karlie biedt verschillende orthopedische hondenkussens aan voor een heerlijke comfort.

Karlie hondenspeelgoed

Welke hond is nu niet in voor een leuk speeltje? Karlie heeft leuke hersenspelletjes om je hond zijn of haar hersenen eens goed te laten trainen en testen. Met deze spellen verveelt jouw hond zich niet snel!

Spullen voor puppy’s

Karlie helpt jouw puppy om zindelijk te worden! Met de handige trainingsmatjes van Karlie train je jouw pup om zijn behoefte op een vaste plek te doen. De Puppy Trainer maakt het nog gemakkelijker om het matje op één plek te houden. Zo wordt je pup binnen mum van tijd zindelijk!

Karlie Doggy Pool

In de zomer of op andere warme dagen kunnen honden niet zo goed hun warmte kwijt. Het hondenzwembad van Karlie biedt hiervoor een geweldige uitkomst Je hond kan een heerlijke duik nemen en verkoeling zoeken in dit hondenzwembad. Daarnaast kan het zwembad omgetoverd tot ballenbak, hoe leuk is dat! De ballenbakballen zijn apart verkrijgbaar.

Toon filters