Hill's Hondenvoer

Hill's Hondenvoer

Hill's en Medpets.nl in actie voor asieldieren met Mission Forever Friend

April staat helemaal in het teken van asieldieren. We geloven dat alle huisdieren - bij jou thuis of in het asiel - hun hele leven liefde, zorg en gezonde voeding verdienen. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Koop Hill's bij Medpets en help asieldieren

Koop van 29 maart tot 11 april een Hill's product bij Medpets en Hill's doneert een maaltijd aan een hond of kat in het asiel. Zo help jij het leven van een asieldier te veranderen.

Bedankt dat je honden en katten in asielen helpt om een vriend voor het leven te vinden!

Hill's is opgericht in 1939 door dierenarts Mark Morris. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. ''Neem de gezondheid van je huisdier net zo serieus als die van jezelf''. Dit was een bekende quote van deze dierenarts.

Voor de gezondheid van jouw huisdier

Hij zag een samenhang tussen slechte voeding en een slechte gezondheid. Hij wist dat slecht voer geen goed effect heeft op de algemene gezondheid. Met deze gedachte wilde hij gezond voer ontwikkelen die een ondersteunend effect kan hebben op de gezondheid van huisdieren. Op een dag kwam er een baasje met zijn blindengeleidehond naar de praktijk van Mark Morris. Het baasje vertelde dat zijn hond last had van zijn nieren. Mark kwam toen tot de conclusie dat veel hondenvoer uit die tijd veel fosfor en eiwit bevatte voor een betere smaak. Een teveel van deze stoffen kan leiden tot nierproblemen. Dus begon Mark met de ontwikkeling van voer met weinig zout, maar wat toch erg smakelijk was. Dit leidde uiteindelijk tot de Hill's Prescription Diet K/D voerlijn. Na dit nierspecifieke speciaalvoer volgde er veel meer. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van jouw huisdier.

Hill's Prescription Diet

Speciaal voor honden en katten met een aandoening heeft Hill's Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond of kat ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie. Deze voerlijn heeft in principe verschillende voedingen die een ondersteunende werking hebben op een bepaald gezondheidsprobleem. Een populaire voeding uit de Prescription Diet lijn is de Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Canine. Dit heerlijke voer is geschikt voor honden met voedselallergie- of intolerantie.

Hill's

Hill’s Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt jouw hond of kat een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. Bij de ontwikkeling van de Science Plan lijn wordt rekening gehouden met leeftijd, grootte, allergieën, ideale gewicht, gesteriliseerde katten, binnenkatten of honden met speciale behoeftes. Hill's Science Plan heeft ook een graanvrij assortiment: Science Plan No Grain, zonder granen en gluten. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van jouw hond ondersteunen. Deze voerlijn is een resultaat van jarenlang onderzoek. Jouw huisdier zal de juiste ingrediënten binnenkrijgen om lekker gezond te blijven. Er worden geen kunstmatige conserveermiddelen of kleur- en smaakstoffen gebruikt voor dit voer.

Hill's Treats

Hill's heeft ook smakelijke hondensnacks in het assortiment die wetenschappelijk zijn ontwikkeld, met specifieke gezondheidsvoordelen om je hond zo gelukkig mogelijk te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld de Healthy Weight snacks die het gewichtsverlies en gewichtsbehoud ondersteunen of de Hypoallergenic snacks met een speciale samenstelling voor honden met voedselallergieën.

Merken

Hill's Prescription DietHill's Science Plan