Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain is een 100% gebalanceerde en graanvrije voeding voor katten. Kip is het hoofdingrediënt van deze graanvrije voeding. Dit kattenvoer bevat geen toegevoegde kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain is een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding voor de oudere kat. Het concept van Hill's Ideal Balance is gebaseerd op het precies doseren van verschillende voedingsstoffen, zodat er geen overschot en ook geen tekort ontstaat bij uw dier. De kattenvoeding van Ideal Balance bevat als hoofdingrediënt kip. Daarnaast zijn er andere overheerlijke ingrediënten in dit voer verwerkt, zoals aardappelen, wortels, erwten en tomaten. Dit voer is graanvrij. Verder zijn er geen kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan dit voer toegevoegd.

Eigenschappen

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain bevat onder andere:

 • Kip, als hoofdingrediënt, wat zorgt voor voldoende mager eiwit.
 • 55% dierlijk eiwit
 • Aardappelen zonder gluten die bijdragen aan een lichte spijsvertering.
 • Wortelen en erwten die vitaminen en mineralen leveren.
 • Tomaten die veel antioxidanten bevatten die een sterk immuunsysteem ondersteunen.
 • Lijnzaad met omega-3 en -6, dit draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht.
 • Geen kunstmatige toegevoegde kleur-, smaak- of conserveermiddelen.

Geschikt voor

Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain is geschikt voor katten ouder dan 7 jaar.

Verpakking

1,5 kg

Ingrediënten

Kippenmeel (21%), gele erwten (13%), gedroogde erwten (13%), aardappelzetmeel, gedroogde aardappelen (8%), dierlijk vet, erwteneiwit, soja-olie, mineralen, eiwithydrolysaat,gedroogde bietenpulp, lijnzaad (1%), visolie, gedroogde wortelen (0,5%), vitaminen, gedroogde tomatenpuree (0,2%),gedroogde citruspulp, gedroogde druivenpuree, spinaziepoeder, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Product ID: 3319
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's Ideal Balance - Feline Mature Adult No Grain ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Heerlijke brokjes maar last van haar allergie
Door , 30 april 2019

De brokjes worden door onze kat zo graag gegeten dat voordat ik kijk de bak alweer leeg is, ze vindt ze dus erg lekker smaken, echter het was een probeersel want zij is allergisch voor rund en kip; aangezien het graanvrij is dacht ik ik probeer het maar helaas ze begint toch weer af en toe te kotsen dus toch maar weer terug naar brokjes met alleen kalkoen en eend, maar voor een kat zonder allergie zal het zeer smakelijk zijn

Weinig vlees
Door , 12 juli 2016

Mijn kat had lange tijd een kaal plekje op zijn bil. Na over te zijn gegaan op Hill's Balance groeit er nu weer haar. Ze kreeg voordien brokken met 80% vlees en nu zit er 12% vlees in de voeding, wat ik wel erg weinig vind.

Antwoord van Medpets

Beste Hanneke, Bedankt voor uw productbeoordeling. Fijn dat het beter gaat met het kale plekje van uw kat. Er zit inderdaad 12% verse kip in dit voer, maar daarnaast zit er nog gedroogde kip en eieren in. Verder zitten er veel vitaminen en mineralen in, vetzuren en rijst. Hill’s doet veel onderzoek naar de juiste balans van verschillende ingrediënten in hun voeding. Bovendien is het altijd belangrijk om te kijken hoe uw dier reageert op het voer, omdat dit erg verschilt per kat. Als de ontlasting goed is, de vacht er goed uit ziet en uw kat het voer graag eet, is dit voor uw kat de juiste samenstelling. Als u verder nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze dierenarts (dierenarts@medpets.nl) Met vriendelijke groeten, Team Medpets

Perfect voer voor onze senior
Door , 23 mei 2016

Onze poes van 11 jaar had ondanks het feit dat de dierenarts niets kon vinden en ze goed seniorvoer kreeg, steeds vaker last van diarree en braken. Sinds ze dit voer eet (nu 3 maanden) heeft ze niet meer gebraakt en is haar ontlasting weer in orde.

Beoordelingen 1 - 3 van 3