Hill's I/D

Hill's heeft verschillende soorten voedingen voor honden en katten met aandoeningen: Hill's Prescription Diet. I/d is één van de dieetvoedingen van Hill's en is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van honden en katten te ondersteunen.

Gastro-intestinale aandoeningen kunnen erg vervelend zijn voor jouw huisdier. Zo kan er sprake zijn van winderigheid, braken, slechte vertering, diarree of verstopping. Een speciale voeding kan helpen om de spijsvertering te ondersteunen.

Hill's Prescription Diet i/d

I/d Digestive Care helpt de spijsvertering en de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. Deze voeding is erg goed verteerbaar, zodat de voedingsstoffen in de voeding makkelijk opgenomen kunnen worden. Het bevat daarnaast veel elektrolyten en B vitamines om zo de verloren voedingsstoffen te vervangen. Antioxidanten ondersteunen het immuunsysteem en door de hoge smakelijkheid wordt het graag gegeten door je hond of kat. I/d is verkrijgbaar als droogvoer en natvoer en is er in Low Fat, Senistive en Stress Mini.

I/d Low Fat

Low Fat is een complete voeding voor volwassen honden. Het is tevens geschikt voor honden met gastro-intestinale aandoeningen die bovendien goed reageren op een voeding met een laag vetgehalte. I/d Low Fat kalmeert en verzacht het spijsverteringskanaal en bevat prebiotische vezel om een goede microflora te bevorderen. Deze voeding is verkrijgbaar als droog- en natvoer (stoofpotje).

I/d Sensitive

I/d Sensitive is tevens geschikt voor honden die een vermoedelijke voedselovergevoeligheid hebben. Het bevat een geselecteerde eiwit- en koolhydraatbron om symptomen van voedselovergevoeligheid te beperken.

I/d Stress Mini

Spijsverteringsproblemen kunnen ook ontstaan door stress. I/d Stress Mini kan in deze gevallen verlichting bieden en kalmeren. Het bevat een unieke anti-stress formule en kalmerende ingrediënten. Stress Mini is geschikt voor honden tot 14 kg en te verkrijgen als brokje of als stoofpotje.