Hill's VetEssentials Kitten
Hill's VetEssentials Kitten

Hill's VetEssentials Kitten

Hill's VetEssentials Kitten is helaas niet meer beschikbaar. Voor alternatieven kunt u hier terecht.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Hill's VetEssentials Kitten

Hill's VetEssentials Kitten is een zeer hoogwaardige voeding voor een gezonde groei, ontwikkeling en een sterke afweer bij uw kitten. De voeding is enkel bij dierenartsen verkrijgbaar. Gedurende de laatste helft van de lactatieperiode kunnen kittens worden gespeend op dezelfde Hill's VetEssentials Kitten voeding die de moederpoes krijgt. Dit vergemakkelijkt het speenproces. Hill's VetEssentials Kitten kan gecombineerd worden met elke blikvoerformule of maaltijdzakjes van Science Plan Kitten.

Eigenschappen

 • Hill's VetEssentials Kitten heeft een zeer hoge smakelijkheid, wat de acceptatie van de voeding verhoogt.
 • De Hill's VetEssentials Kitten formule is verrijkt met een hoog gehalte aan DHA (docosahexaeenzuur), een essentiële structurele component van de hersenen die van nature voorkomt in moedermelk. DHA draagt bij aan een optimale ontwikkeling van het netvlies, voor een beter gezichtsvermogen en daarnaast ondersteunt het een optimale ontwikkeling van de hersenen voor een verbeterde alertheid en een snel reactievermogen. Het voeden van Hill's VetEssentials Kitten aan drachtige- en zogende poezen, voorziet kittens van hoge gehaltes aan DHA voor het spenen. Wanneer het ook aan kittens wordt gegeven na het spenen, wordt extra DHA voorzien gedurende de kritieke vorming en ontwikkeling van hersenen en ogen.
 • De voeding bevat een hoog energiegehalte, om te voldoen aan de energiebehoefte van uw kitten en drachtige- of melkgevende poes, zonder dat grote maaltijden nodig zijn.
 • De wetenschappelijk bewezen antioxidanten en het hoge gehalte aan vitamine E houd een gezond immuunsysteem in stand.
 • De voeding bevat licht verteerbare eiwitten en een optimale balans van vezels om een gezond spijsverteringskanaal te ondersteunen.
 • Gezonde urinewegen worden in stand gehouden dankzij gecontroleerde hoeveelheden mineralen (magnesium en fosfor) en een zuurtegraad van 6,2-6,4.
 • Een perfecte balans van vitaminen en mineralen voor een gezonde ontwikkeling van het gebit.
 • Grote hoeveelheden omega-6 vetzuren helpen te zorgen voor een gezond, soepele huid en een glanzende vacht.

Dagelijkse voedingshoeveelheid

Kittens en drachtige-/ zogende poezen mogen normaal gesproken onbeperkte hoeveelheden voeding krijgen. Op de verpakking staat echter een voedingstabel met aangegeven dagelijkse hoeveelheden, deze tabel dient als een richtlijn. De dagelijkse hoeveelheid dient zo nodig te worden aangepast om het optimale lichaamsgewicht te bereiken en te behouden.

Niet geschikt voor

Langdurig gebruik bij volwassene katten, tenzij zij een hogere energiebehoefte dan normaal hebben.

Samenstelling

Kippen- (45%) en kalkoenenmeel, maïs, dierlijk vet, mineralen, visolie, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, lijnzaad, vitaminen, lysine, brouwersrijst, tryptofaan, taurine en bèta-caroteen. Met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen).

Verpakking

Hill's VetEssentials Kitten is verkrijgbaar in een 1,5 kg, 3 kg en een 5 kg verpakking.

Product ID: 1326
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's VetEssentials Kitten ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top product Top service
Door , 27 september 2016

Ik bestel het kattenvoer altijd snel online, soms op het laatste moment en krijg het gegarandeerd de volgende dag of de dag erna binnen- altijd wanneer Medpets zegt dat het bezorgt wordt. Ontvang ook netjes bericht met exacte bezorgdatum en tijd. Top service Top producten

Goede voeding zuinig in gebruik
Door , 23 september 2016

Goede voeding, aangeraden door de dierenarts

Hills VetEssentials Kitten
Door , 07 april 2014

Uitstekende voeding voor kittens - onze kleinste pruts die slechts 450 gr. woog op zes weken, is nu een kerngezonde jonge kat geworden.

Beoordelingen 1 - 3 van 3