Harrison's High Potency Superfine

Harrison's High Potency Superfine

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Harrison's High Potency Superfine is een complete, biologische voeding met een verhoogd gehalte aan vet, eiwit, vitamines en mineralen. Geschikt voor kanaries, vinken, grasparkieten en andere kleine vogels.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Harrison's Bird Foods

Van veel vogelvoedingen is de herkomst van de ingrediënten onbekend, worden er pesticiden gebruikt bij de verbouwing en worden er geur-, kleur- en/ of smaakstoffen aan toegevoegd, dit is bij Harrison's Bird Foods niet het geval. Het biologische vogelvoer van Harrison's is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en vogeldierenarts Greg Harrison. De voedingen van Harrison's Bird Foods zijn:

  • Vrij van landbouwgif
  • Vrij van schimmels en schimmeltoxinen
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen
  • Vrij van conserveringsmiddelen

Van Harrison's Bird Foods kunnen vogels niet selectief gaan eten. Met elke hap krijgt uw vogel dus het beste voer binnen. Omdat Harrison's Bird Foods is ontwikkeld als complete voeding, zijn er geen supplementen nodig.

Harrison's High Potency

Harrison's High Potency voedingen zijn speciaal bedoeld voor het omschakelen naar Harrison's Bird Foods, voor vogels in de rui, hand gevoerde vogels onder de 6-8 maanden oud en vogels met speciale behoeftes. Bepaalde vogelsoorten zoals grijze roodstaarten, ara's, palm- en molukkenkaketoes en goudparkieten mogen het hele jaar door High Potency krijgen.

Harrison's High Potency Superfine

Harrison's High Potency Superfine is speciaal bedoeld voor kanaries, vinken, grasparkieten en andere kleine vogels.

Samenstelling

*Hulled Grey Millet, *Ground Hull-less Barley, *Ground Soybeans, *Ground Yellow Corn, *Ground Shelled Peanuts, *Ground Shelled Sunflower Seeds, *Ground Green Peas, *Ground Lentils, *Ground Toasted Oat Groats, *Ground Rice, *Sunflower Oil, *Chia Seed, *Ground Alfalfa, Calcium Carbonate, Montmorillonite Clay, *Ground Dried Sea Kelp, Vitamin E Supplement, Sea Salt, Natural Mixed Tocopherols, Lecithin, Rosemary Extract, *Algae Meal, Vitamin A Supplement, Vitamin D3 Supplement, Dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, D-Calcium Pantothenate, Niacin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, D-Biotin, Thiamine Mononitrate, Folic Acid, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Sodium Selenite, Calcium Carbonate, *Vegetable Oil.

*Gecertificeerd organisch ingrediënt.

Product ID: 935
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Harrison's High Potency Superfine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Wordt niet door alle vogels geaccepteerd
Door , 14 juli 2018

Misschien is het een prima product, maar mijn vogels willen dat absoluut niet eten. Ik ben al weken bezig met hen aan die voeding te laten wennen, maar helaas zonder resultaat.

Superfood voor vogels
Door , 27 juni 2018

Jaren geleden getipt door de dierenarts, ik ben zo blij met dit vogelvoer. Mijn grasparkieten zijn veel fitter en gezonder geworden . Ik hou van mijn vogels dus wil ik hun het meest gezonde voer geven die er is! Mijn vogels zijn 5 en 10 jaar oud. Wij gaan voor de 18 jaar of meer!!! Mede door hun gezonde uitgebalanceerde natuurlijke voeding hebben wij een grotere kans om oud te worden dan met andere vogelvoer!! Kortom, een aanrader voor iedereen die het beste voorheeft met hun vogels!!!

Kwalitatief goede voeding
Door , 21 november 2017

Kwalitatief goede voeding. Snelle levering

Zieke papegaai
Door , 18 oktober 2017

toen mijn papegaai op zaad stond werd Ze altijd ziek als ze in ruitijd was (TRILLen bolzitten) nu zit ze al een paar jaar op harisonds en we hebben geen problemen meer met de tui.De dierenarts gaf ons een complimentje omdat ze zo een gezond buikje heeft

prima voer!
Door , 16 september 2017

Mijn kritische grasparkiet lustte alleen zaadvoer maar is binnen twee dagen volledig over op door dierenarts geadviseerd Harrison's.Ik geef hem High potency superfine. Dit na een eerdere mislukte poging hem op ander merk pelletvoer te krijgen. Is nu n kleine week over, hij eet t graag. Nu nog duimen dat t ook n beetje helpt tegen zijn excessieve snavelgroei. Dan krijgt t 5 sterren!

Zeer goed vogelvoer
Door , 26 februari 2015

De dierenarts zei dat dit het beste voer was dat we konden geven. Onze parkiet was zaadvoer gewend, maar het overstappen op dit voer gaat wel lukken, hij eet er al van. Ik vind het ook een groot voordeel dat het voer helemaal op gaat en er geen schilletjes overblijven, zoals bij het voeren van zaden. Daardoor ben je uiteindelijk helemaal niet zo duur uit.

Beoordelingen 1 - 6 van 7