Harrison's Adult Lifetime Superfine

Harrison's Adult Lifetime Superfine

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Vogelvoer.

 

Harrison's Adult Lifetime Superfine is een complete, biologische onderhoudsvoeding met een verhoogd gehalte aan vet, eiwit, vitamines en mineralen. Geschikt voor kanaries, grasparkieten, vinken, valkparkieten, agaporniden en andere kleine vogels.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Vogelvoer.

 

Harrison's Bird Foods

Van veel vogelvoedingen is de herkomst van de ingrediënten onbekend, worden er pesticiden gebruikt bij de verbouwing en worden er geur-, kleur- en/ of smaakstoffen aan toegevoegd, dit is bij Harrison's Bird Foods niet het geval. Het biologische vogelvoer van Harrison's is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en vogeldierenarts Greg Harrison. De voedingen van Harrison's Bird Foods zijn:

  • Vrij van landbouwgif
  • Vrij van schimmels en schimmeltoxinen
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen
  • Vrij van conserveringsmiddelen

Harrison's Bird Foods wordt onder andere aanbevolen bij de behandeling en het voorkomen van verschillende ziektes en aandoeningen bij vogels als gevolg van de verkeerde voeding. Van Harrison's Bird Foods kunnen vogels niet selectief gaan eten. Met elke hap krijgt uw vogel dus het beste voer binnen. Omdat Harrison's Bird Foods is ontwikkeld als complete voeding, zijn er geen supplementen nodig.

Harrison's Adult Lifetime

Harrison's Adult Lifetime voedingen zijn hoofdvoedingen voor uw vogel. Na het overschakelen met Harrison's High Potency kunnen de Harrison's Lifetime voedingen worden gegeven (afhankelijk van de vogelsoort en de omstandigheden). Harrison's Adult Lifetime is een ideale hoofdvoeding voor bijvoorbeeld Amazone papegaaien, rosé kaketoes en andere vogels die gevoelig zijn voor vetzucht.

Harrison's Adult Lifetime Superfine

Deze onderhoudsvoeding is geschikt voor gezonde, niet broedende, niet ruiende, kleine vogels. Zoals kanaries, grasparkieten, vinken, valkparkieten, agaporniden en andere kleine vogels.

Samenstelling

*Ground Yellow Corn, *Ground Hull-less Barley, *Hulled Grey Millet, *Ground Soybeans, *Ground Shelled Peanuts, *Ground Shelled Sunflower Seeds, *Ground Lentils, *Ground Green Peas, *Ground Toasted Oat Groats, *Ground Alfalfa, *Ground Rice, *Chia Seed, Calcium Carbonate, Montmorillonite Clay, Vitamin E Supplement, Ground Dried Sea Kelp, Sea Salt, *Sunflower Oil, Natural Mixed Tocopherols, Lecithin, Rosemary Extract, *Algae Meal, Vitamin A Supplement, Vitamin D3 Supplement, Dl-Alpha Tocopheryl Acetate, Vitamin B12 Supplement, Riboflavin Supplement, D-Calcium Pantothenate, Niacin Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, D-Biotin, Thiamine Mononitrate, Folic Acid, Zinc Sulfate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Sodium Selenite, Calcium Carbonate, *Vegetable Oil.

*Gecertificeerd organisch ingrediënt

Product ID: 929
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Harrison's Adult Lifetime Superfine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Uitstekend voer
Door , 13 juni 2017

het werd meteen geaccepteerd door mijn Agapornis

uitstekende totaalvoeding
Door , 27 oktober 2014

Goed produkt. Alleen is de vorm van de pellets niet constant. Er zitten langere en kortere bij. Mijn grasparkiet gooit de langere weg. De vogel doet het er verder prima op. Blakende gezondheid!

Mooi product in goed hersluitbare verpakking
Door , 18 maart 2014

Het product ziet er goed uit, de verpakking is goed te hersluiten, wat de kwaliteit van het product ten goede komt. Helaas wil onze vogel er nog niet heel veel van weten, ze gooit het uit het bakje. En dan is het voer wel erg duur. Ik vind wel de verzendkosten erg veel. In deze tegenwoordige tijden verzend iedereen bijna gratis. Nu verwacht ik dat niet, maar ? 6,95 betalen om het op te laten sturen en pas bij een besteding van ?30,- alsnog ? 2,95 vragen, vind ik erg veel.

Beoordelingen 1 - 3 van 3