GimCat

GimCat

Het merk GimCat is onderdeel van Gimborn GMBH en is speciaal gericht op katten. GimCat heeft allerlei verschillende lekkernijen voor zowel jonge, volwassen en oude katten. Kwaliteit is belangrijk voor GimCat en daarom hanteren ze een strikt systeem van kwaliteitscontrole. Ook neemt GimCat hun verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu door consequent energiebesparende maatregelen te treffen.

Lekkere beloningen

GimCat heeft een breed assortiment aan lekkere beloningen om de kattenpootjes bij af te likken. Voor de hele jonge katjes zijn er GimCat Kitten Sticks of heerlijke GimCat ShinyCat Kitten in Jelly. Als ze uitgegroeid zijn tot volwassen katten kan jij jouw volwassen kat verwennen met GimCat Paté Deluxe of GimCat Yoghurt. De oudere katten worden ook niet vergeten bij GimCat, want die kan je blij maken met de GimCat Senior Pasta.

Traktatie met een gezonde bijdrage

Aan veel beloningen van GimCat zit een gezonde bijdrage. Er zijn bijvoorbeeld diverse pasta’s zoals GimCat Beauty Pasta, die bijdragen aan een gezonde, volle vacht en soepelere huid. Of een GimCat Gastro Intestinal Pasta die bijdraagt aan een gezonde darmwerking. Buiten de pasta's zijn er ook veel snoepjes met belangrijke bijdrage voor de gezondheid van jouw kat. De GimCat Nutri Pockets With Cheese and Taurine zijn knapperige brokjes die een positieve bijdrage hebben op het gezichtsvermogen en op de werking van het hart.

Gimborn GMBH

Gimborn is al zeker 50 jaar huisdierenspecialist en maakt buiten GimCat ook overheerlijke lekkernijen voor GimDog en kattenbakvulling voor Biokat’s.

Toon filters