Frontline

Frontline

Frontline beschermt jouw huisdier tegen vervelende beestjes als vlooien, teken en luizen. De pipetjes met de werkzame stof Fipronil zijn eenvoudig in gebruik en bieden wekenlang bescherming tegen dit ongedierte. Bij Medpets vind je Frontine Combo, Frontline Spot-On en Frontline Spray. Daarnaast heeft Frontline ook verzorgingsproducten onder de naam Pet Care.

Frontline Combo

Frontline Combo is een combinatieproduct met de werkzame stoffen fipronil en (S)-methopreen. Het is niet alleen een anti-vlooienmiddel, maar bestrijdt ook teken. Daarnaast is het product dankzij (S)-methopreen ook werkzaam tegen de eitjes en larven van vlooien. Op deze manier krijgen nieuwe vlooien geen kans en wordt de besmetting van de leefomgeving van je hond of kat verminderd. Frontline Combo is een compleet anti-vlooienmiddel voor je hond of kat. Met één pipet bescherm je je hond tot wel 8 weken tegen vlooien en tot wel 4 weken tegen teken. Voor katten geldt een bescherming van 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken. Voor jouw pup of kitten zijn er aparte pipetten beschikbaar.

Frontline Spot-On

De Frontline Spot-On is gemakkelijk aan te brengen door middel van een pipet. De vloeistof biedt jouw hond of kat uitstekende bescherming tegen volwassen vlooien, teken en bijtende luizen. Voor honden en katten geldt dat binnen 24 uur de vlooien gedood zijn en teken binnen 48 uur.

Frontline

Frontline Spray

Frontline Spray is geschikt voor zowel hond als kat en heeft een snelle werking. Het doodt niet alleen vlooien, maar ook teken bij honden. De spray is tot wel 4 weken werkzaam tegen teken en 5 weken tot maximaal 3 maanden tegen vlooien bij je hond. De spray is 6 weken werkzaam tegen vlooien bij jouw kat.

Frontline Pet Care

De Frontline Pet Care lijn is gebaseerd op verzorgingsproducten voor jouw hond of kat. Hier vind je onder andere producten als shampoos, oogreinigers, oorreinigers en beschermingszalfjes- en sprays voor de huid. De producten zijn zowel voor honden als katten geschikt. Wij van Medpets zijn onder meer fan van de Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht. Daarmee behoud je de natuurlijke witte vachtkleur van je hond of kat.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten