Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De oorreiniger van Frontline Pet Care is een verzorging voor de oren van uw hond en kat. De gel bevat palmolie, zink en rhamnose. Deze ingrediënten reinigen, kalmeren de huid van het oor en neutraliseren vreemde geurtjes.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Met de Pet Care Oorreiniger maakt u makkelijk het oor van uw hond of kat schoon. De gel draagt bij aan het onderhouden en kalmeren van de huid in het oor. Zo bevat deze oorreiniger palmolie met een verzachtende en versoepelende werking. De zink in de gel werkt anti-oxiderend en neutraliseert vreemde geurtjes. Tot slot bevat de Frontline oorreiniger Rhamnose. Deze suiker helpt de aanhechting van bacteriën op de huid tegen te gaan. Het verzacht en hydrateert de gevoelige, droge huid. Door deze combinatie van ingrediënten is de oorreiniger ook geschikt bij:

  • Een sterke oorgeur
  • Opstapeling van klevend oorsmeer
  • Lichtrode oren

Toediening

Til de punt van het oor op en laat enkele druppels oorreiniger in de uitwendige gehoorgang lopen. Let op: Duw de punt van de flacon niet te diep in het oor van uw hond of kat. Na het inbrengen van de druppels kunt u het oorkanaal zacht masseren. Veeg vervolgens met een doek het oor vanuit de ingang naar de punt schoon.

Gebruik

De gel mag, bij een normale verzorging, één tot twee keer per maand gebruikt worden. Maak na gebruik de punt van de flacon goed schoon om vervuiling van de vloeistof door oorsmeer voor te zijn.

Advies

Bij oorproblemen is het van belang dat uw dierenarts controleert of het trommelvlies nog intact is. Ga ook naar de dierenarts als de hond plotseling niet meer hoort, bij evenwichtsstoornissen of als er bloed uit het oor komt. Gebruik tijdens dracht of lactatie enkel in overleg met behandelend dierenarts.

Inhoud

125 ml

Video's

Product ID: 3967
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Frontline Pet Care Oorreiniger Gel ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
De enige gel die mijn hond helpt
Door , 22 november 2022

Helaas nergens meer te koop. Dit is echt de enige gel die bij mijn hond werkt. Nu is mijn gel op en de hond heeft erge oogproblemen. Dus als jullie deze weer krijgen of lezers hebben nog deze gel please laat het me weten. Ik heb deze nodig.

Foute werking als er al een probleem zit?
Door , 19 mei 2017

Het hielp ongeveer een dag ,oor werd rood,door wrijven.Het was om te proberen,maar als er bacteriën zitten,werkt dit mogelijk niet goed.Toch weer de dokter bezocht,oor zat weer dicht.Het blijft tobben.Mogelijk had ik tegen jeuk eerder moeten nemen,maar als er al een probleem zit ,wordt het lastig.

Beoordelingen 1 - 2 van 2